Povezane vesti
Šok vest o smrti Milića Vukašinovića - odmah se oglasio! Roker šokiran - "Mojoj ženi izjavljuju saučešće!"
Mondo 16.12.2023
Milić Vukašinović oglasio se nakon što se pojavila vest o njegovoj smrti. Milić Vukašinović oglasio se nakon što se pojavila vest o njegovoj smrti. Na društvenim mrežama pojavila se lažna vest o smrti proslavljenog rokera Milića Vukašinovića, čl+ije je… »
"Mojoj ženi masovno izjavljuju saučešće, a meni nikada bolje" Milić Vukašinović za Kurir nakon lažne vesti o njegovoj smrti…
Kurir 16.12.2023
Milić Vukašinović nedavno je imao problema sa zdravljem i više puta bio hospitalizovan zbog problema sa srcem. Iz vedra neba na društvenoj mreži Fejsbuk pojavila se uznemirujuća objava nepoznate žene koja se oprostila od rokera i uputila poslednji… »
Vesti dana »
(Video) Remi Urugvaja i Saudijske Arabije: Arauho u 80. minutu izvukao bod
Dnevnik pre 16 minutajoš 25 povezanih
Masovnih napada do mirovnog sporazuma: Hronologija 108 dana rata koji je promenio Bliski istok
IndeksOnline pre 21 minutajoš 11 povezanih
Vremenska prognoza za 16. jun: Kraj svežijeg talasa, vraća se letnje vreme
Mondo pre 2 satajoš 9 povezanih
Kad bezobrazluk nema granice: FIFA zbog Trampa krši jedno od "najsvetijih" fudbalskih pravila
Nova pre 46 minutajoš 12 povezanih
Mali maturanti pred novim izazovom: Danas polažu matematiku, evo šta ne smeju da zaborave
Mondo pre 11 minutajoš 5 povezanih