Povezane vesti
"Mojoj ženi masovno izjavljuju saučešće, a meni nikada bolje" Milić Vukašinović za Kurir nakon lažne vesti o njegovoj…
Kurir 16.12.2023
Milić Vukašinović nedavno je imao problema sa zdravljem i više puta bio hospitalizovan zbog problema sa srcem. Iz vedra neba na društvenoj mreži Fejsbuk pojavila se uznemirujuća objava nepoznate žene koja se oprostila od rokera i uputila poslednji… »
Šok vest o smrti Milića Vukašinovića - odmah se oglasio! Roker šokiran - "Mojoj ženi izjavljuju saučešće!"
Mondo 16.12.2023
Milić Vukašinović oglasio se nakon što se pojavila vest o njegovoj smrti. Milić Vukašinović oglasio se nakon što se pojavila vest o njegovoj smrti. Na društvenim mrežama pojavila se lažna vest o smrti proslavljenog rokera Milića… »
Vesti dana »
Meteorolog Rhmz Srbije najavila zahlađenje i sneg: Temperature idu ispod nule, a ovim delovima Srbije preti olujni vetar
Kurir pre 30 minutajoš 19 povezanih
Održana akcija „Dođi na Mostar, ako imaš petlju“: Blokada prošla bez incidenata (FOTO; VIDEO)
Danas pre 7 minutajoš 25 povezanih
'Dođi na Mostar ako imaš petlju': Novi studentski protest u Beogradu
BBC News pre 6 minutajoš 36 povezanih
Broj mrtvih zbog rekonstrukcije pruge do Mađarske popeo se na 18: Poginuli i jedan Kinez i mladi radnik obezbeđenja
Nova pre 7 satijoš 8 povezanih
Nova kataklizma preti Americi: Zapad se bori sa sušom i požarima, a ove predele očekuje mećava i ledena kiša
Telegraf pre 18 minutajoš 37 povezanih