Повезане вести
Лажу а да не трепну! Нова с поново ударила на председника Вучића, од његових комшија измислили Николу Петровића!
Курир 17.12.2023
Медији Драгана Шолака не престају са измишљотинама и бруталним нападима на председника Србије Александар Вучића! До те мере острашћени, са лажним вестима нису престали ни током изборног дана, када су на на насловној страни… »
Нове гнусне лажи шолакових медија Вучић на гласању био сам, срео се са комшијама чекајући свој ред
Ало 17.12.2023
Председник Србије Александар Вучић данас је на бирачко место на Новом Београду изашао сам. Ипак, Шолаков лист Нова пише да је он био на гласању у друштву Николе Петровића. То није тачно, а ово је само једна у низу гнусних лажи… »
Откривамо ко су људи који су били поред Вучића на гласању
Телеграф 17.12.2023
Неки медији су јавили да је поред председника државе био његов кум Никола Петровић, али како сазнајемо није реч о куму већ о комшијама. Председник Србије Александар Вучић данас је гласао на бирачком месту на Новом Београду, где… »
Шолакови таблоиди настављају ниподаштавање закона државе Србије
Политика 17.12.2023
Медији који послују у оквиру Јунајтед групе бизнисмена Драгана Шолака наставили са да крше предизборну тишину. Таблоид Нова С објавио је изјаву бивше директорке Шабачког позоришта Миње Богавац која позива на гласање против… »
Председник Вучић дошао сам на гласање, чекајући ред разговарао са комшијама
Политика 17.12.2023
Председник Србије Александар Вучић јутрос је на гласање дошао сам, а чекајући у реду, разговарао је са комшијама, брачним паром из насеља Белвил. Таблоид Нова С који је део Јунајтед групе у власништву бизнисмена Драгана Шолака… »
Нова С и Н1 свесно крше изборну тишину и шире панику: Настављају с лажима, јефтиним триковима газе закон и манипулишу…
Курир 17.12.2023
Медији Драгана Шолака, Нова С и Н1, не престају са лажним вестима и нападима на председника Србије Александар Вучића ни у изборном дану, свесно кршећи изборну тишину. Пласирањем дезинформација, ови медији уносе немир међу… »
Болесне лажи шолакових медија: Измислили да је Вучић гласао у друштву Николе Петровића
Вечерње новости 17.12.2023
ПОРТАЛ "Нова С", у власништву Драгана Шолака, а близак Драгану Ђиласу и опозицији коју предводи, објавио је лажне информације да је председник Србије Александар Вучић на гласању био у друштву Николе Петровића, иако је Вучић на… »
Први пут с кумом на гласање: Вучић у друштву Николе Петровића на гласачком месту
Н1 Инфо 17.12.2023
Подршку председнику Србије Александру Вучићу током јутрошњег гласања пружио је и његов кум Никола Петровић, иначе познат и по саобраћајној незгоди коју је својим "меклареном" изазвао почетком марта ове године. Како се може… »
Вести дана »

Прва жена премијер Јапана на корак од инаугурације; Честитао председник Вучић
РТВ пре 4 минутајош 24 повезане

ЦНН: Најављени овонедељни састанак шефова дипломатија САД и Русије за сада на чекању
Бета пре 15 минутајош 16 повезаних

„Срце земље“ у Шумарицама: Крагујевац обележава 21. октобар сећањем на жртве
Време пре 18 минутајош 11 повезаних