Povezane vesti
Matora Osedela preko noći: "Stres me je izjeo, srce samo što me ne opali"
Blic 17.12.2023
Jovana Tomić Matora otkako je saznala da ju je supruga Anita Stanojlović prevarila doživljava nervne slomove u "Eliti" zbog čega je zabrinuta i za svoje zdravlje. - Osedela sam sa strane, koliko me je stres izjeo... Ako ne navučem neku rakčinu... Mi… »
Matora rešila da zagorča život Aniti: Jovana saznala da će možda doći on pa se obratila velikom šefu: Bude li došao...
Kurir 17.12.2023
Jovana Tomić Matora odlučila je da oteža život svojoj supruzi u "Eliti", Aniti Stanojlović, koja ju je prevarila, a u poslednje vreme je sve bliža sa Anđelom Rankovićem. Anita je sve bliskija sa Anđelom Rankovićem, što Matoru izluđuje, pa je i… »
Matora preti da će da se diskvalifikuje?! Zbog Anite javno obećala da će uraditi ovo, javnost u šoku
Alo 17.12.2023
Kako je Anita postala bliska sa Anđelom, Matora puca po svim šavovima. Priča Jovane Tomić Matore i Anite Stanojlović ostavila je javnost u šoku. Naime, Jovana Tomić Matora odlučila je da oteža život svojoj supruzi u "Eliti", Aniti Stanojlović… »
Vesti dana »

(BLOG) Završena blokada suda u Novom Sadu: Troje aktivista u kućnom pritvoru
N1 Info pre 1 satjoš 61 povezana

Novi UDžBENICI od nacionalnog značaja postaju obavezni? Evo šta to znači za đake i roditelje
Dnevnik pre 3 satajoš 14 povezanih

Nastavno-naučna veća još četiri fakulteta donela odluku o nadoknadi nastave
RTS pre 2 satajoš 20 povezanih

Merc: Berlin će pomoći Ukrajini da proizvodi rakete dugog dometa
Radio 021 pre 39 minutajoš 66 povezanih