Повезане вести
Матора Оседела преко ноћи: "Стрес ме је изјео, срце само што ме не опали"
Блиц 17.12.2023
Јована Томић Матора откако је сазнала да ју је супруга Анита Станојловић преварила доживљава нервне сломове у "Елити" због чега је забринута и за своје здравље. - Оседела сам са стране, колико ме је стрес изјео... Ако не… »
Матора решила да загорча живот Анити: Јована сазнала да ће можда доћи он па се обратила великом шефу: Буде ли дошао...
Курир 17.12.2023
Јована Томић Матора одлучила је да отежа живот својој супрузи у "Елити", Анити Станојловић, која ју је преварила, а у последње време је све ближа са Анђелом Ранковићем. Анита је све блискија са Анђелом Ранковићем, што Матору… »
Матора прети да ће да се дисквалификује?! Због Аните јавно обећала да ће урадити ово, јавност у шоку
Ало 17.12.2023
Како је Анита постала блиска са Анђелом, Матора пуца по свим шавовима. Прича Јоване Томић Маторе и Аните Станојловић оставила је јавност у шоку. Наиме, Јована Томић Матора одлучила је да отежа живот својој супрузи у "Елити"… »
Вести дана »

БИА звала студенте на „пријатељски“ и „необавезни“ разговор пред војну параду
Н1 Инфо пре 4 сатијош 8 повезаних

Седница Скупштине града Београда – Бранко Коцкица дао оставку, усвојени ребаланси програма пословања више јавних предузећа (ФОТО)
Данас пре 2 сатајош 45 повезаних