Povezane vesti
Sijarto: Rusija ne preti da će napasti zemlje EU i NATO
Politika 17.12.2023
BUDIMPEŠTA – Mađarski ministar spoljnih poslova i spoljne trgovine Peter Sijarto rekao je da ne vidi da Rusija preti da će da napadne bilo koju od zemalja članica EU i NATO. „Mislim da Rusija ne bi napala nijednu zemlju NATO. I, pošto su većina… »
RTV 17.12.2023
BUDIMPEŠTA - Mađarski ministar spoljnih poslova i spoljne trgovine Peter Sijarto rekao je da ne vidi da Rusija preti da će da napadne bilo koju od zemalja članica EU i NATO. "Mislim da Rusija ne bi napala nijednu zemlju NATO. I, pošto su većina… »
Vesti online 17.12.2023
Mađarski ministar spoljnih poslova i spoljne trgovine Peter Sijarto rekao je da ne vidi da Rusija preti da će da napadne bilo koju od zemalja članica EU i NATO. – Mislim da Rusija ne bi napala nijednu zemlju NATO. I, pošto su većina zemalja… »
Euronews 17.12.2023
Mađarski ministar spoljnih poslova i spoljne trgovine Peter Sijarto rekao je da ne vidi da Rusija preti da će da napadne bilo koju od zemalja članica EU i NATO. "Mislim da Rusija ne bi napala nijednu zemlju NATO. I, pošto su većina zemalja članica… »
Vesti dana »
Od deteta iz radničke porodice do balkanskog milionera: preduzetnički put Miodraga Kostića
Bloomberg Adria pre 1 satjoš 66 povezanih
Trampovi ljudi: Mask zadužen za štednju, voditelj Foks njuza šef Pentagona
BBC News pre 7 satijoš 32 povezane
Otkriveno zbog čega je ruski kuvar bio u Beogradu: Poznat i uzrok smrti u iznajmljenom stanu
Mondo pre 54 minutajoš 26 povezanih
Tabaković očekuje sniženje neopravdano podignutih cena:Ne bi volela da se trgovci inate sa Vladom i prazne rafove
Euronews pre 0 minutajoš 25 povezanih