Повезане вести
"Немам никога да ме разуме": Огласила се мајка Ное Миливојев пола године од убиства ћерке: "Сада је то анђео на небу"
Блиц 17.12.2023
Транс девојка Ноа Миливојев (18) нестала је 17. јуна када је кренула код дечка Огњена Д. Њено тело пронађено је 6. јула у стану у Београду, а њен партнер осумњичен је за ово убиство. Боба Миливојев, мајка убијене Ное… »
"Немам ја више никог да ме разуме, имала сам, али то је сада анђео на небу..." 6 месеци од убиства тиктокерке Ное Миливојев…
Курир 17.12.2023
Тиктокерка Ноа Миливојев (18) из Ковија нестала је пре тачно шест месеци, а потом је нажалост, откривено да је она кобне ноћи дошла да посети свог емотивног партнера програмер Огњен Д. (33) у његов изнајмљени стан у центру… »
Вести дана »
Козма: Напредњаци из Посланичке групе пријатељства са Немачком вређали госте из Бундестага
Бета пре 20 минутајош 1 повезана
Ђурић у Бриселу: Због тешких глобалних околности осећа нешто више залета и замаха за проширење ЕУ
Данас пре 1 сатјош 1 повезана
Зеленски одбио амерички план за крај рата: Хитно отказан састанак са лидером Украјине у Турској: "Дошао је са другим планом, који Русија неће прихватити"
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана
Чупао косу активистима, отимао телефон студентима: Ко је Дејан Обреновић, нови командант новосадске Жандармерије?
Данас пре 30 минутајош 1 повезана
Преваре у јавним набавкама: Аргентински суд наложио заплену имовине бивше председнице Киршнер од скоро 500 милиона долара
Курир пре 20 минутајош 1 повезана