Povezane vesti
"Đe si Rajko, jesu li bile ocene iz kontrolnog, živote moj" Crnogorac sačekao sina posle škole, a onda nastala hit scena…
Kurir 17.12.2023
Crnogorski influenser Jovan Radulović Jodžir nasmejao je pratioce na društvenim mrežama kad je objavio snimak sina posle kontrolnog zadatka u školi. Radulović je sačekao sina nakon škole i odmah ga pitao za ocenu. - Đe si Rajko, ćao, živote moj! Jesu li… »
Crnogorac sačekao sina iz škole i pitao ga za ocenu, ovo je urnebesni odgovor
Telegraf 17.12.2023
"Đe si Rajko, ćao, živote moj", kaže on sinu dok "pada" poljubac. "Jesu bile ocene iz kontrolnog?", pita otac. "On je bog najveći ikad", navodi u objavi crnogorski influenser i komičar Jovan Radulović Jodžir mislećiu na svog sina. "Imao je kontrolni, sad… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za četvrtak, 5. mart: Pre podne oblačno i kišovito, popodne razvedravanje
Beta pre 6 minutajoš 1 povezana
Bela kuća: U toku potpuno uništenje iranskog režima, Španija se složila da sarađuje s američkom vojskom
Danas pre 31 minutajoš 1 povezana
Verenica Marka Đokovića podelila prvu sliku bebe. Neodoljiv prizor iz njihovog doma u Španiji raznežio sve: "Besane noći"
Blic pre 3 satajoš 3 povezane
(Video) Šokantni gubici, SAD na kolenima?! Za četiri dana rata Iran uništio američku opremu vrednu dve milijarde dolara i sravnio moćne baze
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
Kup groznica: Interesovanje kao za Jagjeloniju, ako ne i veće
Sandžak haber pre 16 minutajoš 1 povezana