Povezane vesti

„Nemamo mi u koaliciji gospodina Šešelja“: Vučić hrvatskim novinarima na pitanje o saradnji s ratnim zločincem

„Nemamo mi u koaliciji gospodina Šešelja“: Vučić hrvatskim novinarima na pitanje o saradnji s ratnim zločincem

Nova 17.12.2023
Novinari iz Hrvatske pitali su predsednika Srbije Aleksandra Vučića kako će popraviti odnose sa zvaničnim Zagrebom, budući da na lokalnom nivou najavljuje koaliciju s osuđenim ratnim zločincem Vojislavom Šešeljem. Reporterka Dnevnika Nove TV Marina Bešić… »
„Nemamo mi u koaliciji Šešelja…“: Vučić na pitanja hrvatskih novinara o savezu s ratnim zločincem

„Nemamo mi u koaliciji Šešelja…“: Vučić na pitanja hrvatskih novinara o savezu s ratnim zločincem

N1 Info 17.12.2023
Novinari iz Hrvatske pitali su predsednika Srbije Aleksandra Vučića kako će popraviti odnose sa zvaničnim Zagrebom, budući da na lokalnom nivou najavljuje koaliciju s osuđenim ratnim zločincem Vojislavom Šešeljem. Reporterka Dnevnika Nove TV Marina Bešić… »

Novi magazin 17.12.2023

Vesti dana »

Prijatna temperatura u četvrtak, za vikend vrelo

Prijatna temperatura u četvrtak, za vikend vrelo

Vesti online pre 1 satjoš 17 povezanih
Terzić: Pobeda u Poznanju pokazuje da rastemo kao klub

Terzić: Pobeda u Poznanju pokazuje da rastemo kao klub

RTS pre 50 minutajoš 26 povezanih
Trampov veliki dan: Carine za svet

Trampov veliki dan: Carine za svet

Dojče vele pre 49 minutajoš 50 povezanih
Dogovoren susret Trampa i Putina, potvrdio Kremlj

Dogovoren susret Trampa i Putina, potvrdio Kremlj