Povezane vesti
„Nemamo mi u koaliciji gospodina Šešelja“: Vučić hrvatskim novinarima na pitanje o saradnji s ratnim zločincem
Nova 17.12.2023
Novinari iz Hrvatske pitali su predsednika Srbije Aleksandra Vučića kako će popraviti odnose sa zvaničnim Zagrebom, budući da na lokalnom nivou najavljuje koaliciju s osuđenim ratnim zločincem Vojislavom Šešeljem. Reporterka Dnevnika Nove TV… »
„Nemamo mi u koaliciji Šešelja…“: Vučić na pitanja hrvatskih novinara o savezu s ratnim zločincem
N1 Info 17.12.2023
Novinari iz Hrvatske pitali su predsednika Srbije Aleksandra Vučića kako će popraviti odnose sa zvaničnim Zagrebom, budući da na lokalnom nivou najavljuje koaliciju s osuđenim ratnim zločincem Vojislavom Šešeljem. Reporterka Dnevnika Nove TV… »
„Nemamo mi u koaliciji Šešelja…“: Vučić na pitanja hrvatskih novinara o savezu s ratnim zločincem
Novi magazin 17.12.2023
Vesti dana »

Skupština Novog Sada o budžetu: Studenti u blokadi noćas pokušali da blokiraju zgradu, policija ih sprečila
RTV pre 32 minutajoš 19 povezanih

Pokret Bravo traži oslobađanje Pogačara koji je sinoć priveden kod Skupštine Novog Sada
N1 Info pre 8 minutajoš 8 povezanih

Nova vlada ili izbori: Skupština Srbije konstatuje ostavku, a onda počinju da teku rokovi: Na stolu su dve opcije
Blic pre 2 satajoš 9 povezanih