Povezane vesti
„Nemamo mi u koaliciji gospodina Šešelja“: Vučić hrvatskim novinarima na pitanje o saradnji s ratnim zločincem
Nova 17.12.2023
Novinari iz Hrvatske pitali su predsednika Srbije Aleksandra Vučića kako će popraviti odnose sa zvaničnim Zagrebom, budući da na lokalnom nivou najavljuje koaliciju s osuđenim ratnim zločincem Vojislavom Šešeljem. Reporterka Dnevnika Nove TV… »
„Nemamo mi u koaliciji Šešelja…“: Vučić na pitanja hrvatskih novinara o savezu s ratnim zločincem
N1 Info 17.12.2023
Novinari iz Hrvatske pitali su predsednika Srbije Aleksandra Vučića kako će popraviti odnose sa zvaničnim Zagrebom, budući da na lokalnom nivou najavljuje koaliciju s osuđenim ratnim zločincem Vojislavom Šešeljem. Reporterka Dnevnika Nove TV… »
„Nemamo mi u koaliciji Šešelja…“: Vučić na pitanja hrvatskih novinara o savezu s ratnim zločincem
Novi magazin 17.12.2023
Vesti dana »
Jokić srušio Golden Stejt i izjednačio se sa Birdom i Hardenom (video)
Sportski žurnal pre 5 minutajoš 19 povezanih
Aktivista Bagarić u pritvoru nakon hapšenja u Novom Sadu: „Privodi ga Informer i Dragan J. Vučićević“
Novi magazin pre 1 satjoš 9 povezanih
Danas oblačno vreme, temperatura od minus jedan do sedam stepeni
Novi magazin pre 1 satjoš 10 povezanih