Повезане вести
„Немамо ми у коалицији господина Шешеља“: Вучић хрватским новинарима на питање о сарадњи с ратним злочинцем
Нова 17.12.2023
Новинари из Хрватске питали су председника Србије Александра Вучића како ће поправити односе са званичним Загребом, будући да на локалном нивоу најављује коалицију с осуђеним ратним злочинцем Војиславом Шешељем. Репортерка… »
„Немамо ми у коалицији Шешеља…“: Вучић на питања хрватских новинара о савезу с ратним злочинцем
Н1 Инфо 17.12.2023
Новинари из Хрватске питали су председника Србије Александра Вучића како ће поправити односе са званичним Загребом, будући да на локалном нивоу најављује коалицију с осуђеним ратним злочинцем Војиславом Шешељем. Репортерка… »
„Немамо ми у коалицији Шешеља…“: Вучић на питања хрватских новинара о савезу с ратним злочинцем
Нови магазин 17.12.2023
Вести дана »
Данас без струје 6 општина у Београду Ево где ће због радова доћи и до искључења воде, проверите да ли сте на списку
Блиц пре 1 сатјош 2 повезане
Карлос Сајнц: Норис је доказао да и добар момак може да буде шампион Формуле 1
Данас пре 6 сатијош 1 повезана
Стотине књига оштећене у Лувру: Цурење воде погодило библиотеку египатских антиквитета
Курир пре 2 сатајош 1 повезана