Повезане вести
Сви смо криви! Председник ио СПС владан Заграђанин за Курир: Дачић је стуб и громобран странке! Његова оставка не долази у…
Курир 18.12.2023
Владан Заграђанин, председник Извршног одбора СПС, за Курир каже да је лидер социјалиста Ивица Дачић стуб и громобран СПС, те да његово повлачење са чела странке, што је у изборној ноћи најавио као могућност, не прихвата нико… »
Ко ће заменити Дачића ако оде са чела СПС-а? Најавио одлазак након резултата избора - помиње се само једно име
Мондо 18.12.2023
Помиње се једно име када се говори о особи која може да замени Ивицу Дачића, који је најавио оставку на челу СПС-а. Помиње се једно име када се говори о особи која може да замени Ивицу Дачића, који је најавио оставку на челу… »
Може бити само један: Ко ће заменити Ивицу Дачића ако заиста оде са чела СПС
Нова 18.12.2023
Грађани Србије су током јучерашњег дана преживели више шокова, а један од највећих била је најава лидера социјалиста Ивице Дачића да ће се повући са чела СПС. Иако постоји сасвим оправдана сумња да ће се тако нешто десити… »
Дачић: И’лл бе бацк!
Нови магазин 18.12.2023
Председник СПС-а Ивица Дачић објавио је на Инстаграму слику са познатим холивудским глумцем Арнолдом Шварценегером уз поруку: И’лл бе бацк! (Вратићу се). Подсетимо, председник СПС Ивица Дачић је, обраћајући се након првих… »
Дачић: СПС треба да нађе новог лидера
Политика 18.12.2023
Лидер Социјалистичке партије Србије Ивица Дачић могао је бити прва „жртва” синоћњих парламентарних, војвођанских и београдских избора. Лоши изборни резултати на свим нивоима и осетан пад популарности социјалиста после свега… »
Дачић незадовољан
Вести онлине 18.12.2023
Председник Социјалистичке партије Србије Ивица Дачић рекао је синоћ да није задовољан резултатима избора и да је спреман да оде са те функције уколико се утврди да је социјалистима потребан нови лидер. “Преузео сам партију која… »
Дачић понудио оставку: "Треба наћи новог лидера СПС" (фото, видео)
Блиц 18.12.2023
Ивица Дачић, лидер СПС-а, рекао је да је незадовољан резултатом социјалиста и да мисли да треба наћи новог лидера СПС-а. - Желим на почетку да упутим срдачну честитку СНС-, Александру Вучићу на убедљивој победи на свим нивоима… »
Дачић поменуо свој одлазак са чела СПС коментаришући изборне резултате
Данас 18.12.2023
„Ми нисмо задовољни резултатом. Шта је разлог и узрок, свакако треба анализирати“, рекао је лидер Социјалистичке партије Србије Ивица Дачић и најавио могућност своје оставке, док су иза њега стајали социјалисти са сузама у… »
Вести дана »
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 7 сатијош 1 повезана
Зеленски објавио имена кандидата за новог шефа Кабинета, након оставке Андрија Јермака
Данас пре 8 сатијош 1 повезана
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Блиц пре 7 сатијош 1 повезана
Менаџер града Београда: Нови мост биће три пута већи од Старог савског моста
Данас пре 8 сатијош 1 повезана