Povezane vesti
Osumnjičeni za ubistvo Lare (19) bio drogiran, saslušan u pritvoru: Dvojica suvozača pobegla
Telegraf 18.12.2023
Osumnjičeni muškarci, koji su bili u automobilu kojim je upravljao 57-godišnji vozač, pobegli su sa lica mesta i nisu pružili pomoć povrećenoj osobi. Strašna saobraćajna nesreća dogodila se u Tribunju kada je osumnjičeni 57-godišnji muškarac… »
Užasna nesreća kod Beča Mladić izgoreo u vozilu, drugi umro u bolnici
Kurir 18.12.2023
Mladić (18), koji je upravljao vozilom koje se zapalilo nakon stravične nesreće kod Beča, podlegao je povredama u bolnici. Nesreća se dogodila u noći između subote i nedelje na uključenju za auto-put, a na licu mesta je stradao mladić (17), koji… »
Porodica gledala kako maloletnik živ gori u vozilu: Stravična nesreća kod Beča
Telegraf 18.12.2023
Prema rečima portparola policija Markusa Ditriha, porodica je pokušala sve da dečaka izvuče iz vozila, ali uzalud. Tinejdžer star 17 godina stradao je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se u noći između subote i nedelje dogodila kod Beča. Kako… »
Mladić izgoreo u vozilu, drugi preminuo u bolnici: Jeziva nesreća kod Beča, lekari se bore za život još jednog
Telegraf 18.12.2023
Dečak (16) je u veoma teškom stanju. Mladić (18), koji je upravljao vozilom koje se zapalilo nakon stravične nesreće kod Beča, podlegao je povredama u bolnici. Nesreća se dogodila u noći između subote i nedelje na uključenju za auto-put, a na… »
Laru (19) vozač ubio blizu kuće i pobegao, o njemu pričaju sve najgore: "Propalica, bio je u tom šatoru"
Telegraf 18.12.2023
Policija ga je, nakon što je pronašla automobil, intenzivno tražila. Lara (19) stradala je u Tribunju kada je na nju naletelo vozilo dok je trotoarom pešačila ka svojoj kući. Nesreća se dogodila u noći između subote i nedelje oko 2.40 časova… »
Vesti dana »
Bilčik: Pozdravljam poziv na dijalog, Univerzitet ima veliku odgovornost
Euronews pre 33 minutajoš 13 povezanih
„Neka sam ja sve morao da istrpim, takva mi je, valjda, karma“: Kako je Teofil Pančić govorio za Nova.rs
Nova pre 15 minutajoš 33 povezane
Novi američki nameti na kineske proizvode stupili na snagu, Peking uzvraća kontramerama
BBC News pre 51 minutajoš 34 povezane