Povezane vesti
„Uhvatila sam ga u prevari“: Seka Aleksić otkrila detalje iz privatnog života koje niko nije znao
Nova 18.12.2023
Popularna pevačica posvećena je porodičnom životu, te rado govori o najlepšim momentima koje provodi u svom domu okružena najbližima. Seka Aleksić je danas u skladnom braku sa suprugom Veljkom Piljikićem sa kojim ima dvojicu sinova Jakova i Jovana… »
"Tatu sam upoznala u 20. Godini" Zlata Petrović progovorila o detinjstvu i bolnoj sudbini: Ni danas ne znam da li je biološki…
Kurir 18.12.2023
Zlata Petrović nikada nije krila detalje o privatnom životu, pa je tako jednom pričala kada je prvi put upiznala oca. Zlata Petrović je tokom gostovanja u jednoj emisiji otkrila brojne detalje iz privatnog života. Tom prilikom je pevačica priznala da je… »
"Uhvatila sam ga u prevari": Seka Aleksić je o ovome godinama ćutala: "Osetila sam da je drugačiji i čekala da sve vidim crno…
Blic 18.12.2023
Pevačica Seka Aleksić danas je u skladnom braku sa mužem Veljkom Piljikićem sa kojim ima dvojicu sinova Jakova i Jovana. Seka ranije nije medijski eksponirala svoje partnere, međutim, sada je u potkastu kod Anastasije Grujić ispričala da je jednog svog… »
"Sama sam otkrila prevaru" Seka Aleksić prvi put o bivšem dečku: Osetila sam ranije, želela sam da raskinem...
Kurir 18.12.2023
Seka Aleksić neretko govori o svom privatnom životu, a godinama uživa u srećnom braku sa Veljkom Piljkićem sa kojim ima dvoje dece. Pevačica nikada nije govorila u javnosti o svojim bivšim partnerima, a sada je otkrila detalje nemilog događaja koji ju je… »
"Bila sam bez para, polumrtva, spavala na ulici" Naša pevačica prošla kroz pakao - roditelji su joj bili imućni, odala se…
Blic 18.12.2023
Kontroverzna pevačica Dunja Ilić jedno vreme je punila klubove, onda je naprasno nestala iz javnosti, a malo ko zna kakav je život zapravo imala. Na sceni se pojavila pre više od 13 godina, skandali su se ređali, ali svojevremeno je odlučila da otkrije… »
Vesti dana »

Masovni ukrajinski napad na Rusiju: Na meti i Moskva, poslato desetine dronova, požar u luci
Telegraf pre 10 minutajoš 10 povezanih

Bivši predsednik Brazila Bolsonaro osuđen na 27 godina zatvora zbog 'planiranja vojnog puča'
BBC News pre 20 minutajoš 10 povezanih

Protiv smene gradonačelnika Niša 32 glasa, a 31 odbornik vlasti: Ko je iz opozicije glasao kao SNS
Nova pre 15 minutajoš 1 povezana