Повезане вести

Ћерки сам говорила да се не удаје! Мајка Еле Дворник проговорила о разводу - "Боље пре него касније!"

Ћерки сам говорила да се не удаје! Мајка Еле Дворник проговорила о разводу - "Боље пре него касније!"

Мондо 18.12.2023
Мајка Еле Дворник у Инстаграм лајву проговорила о разводу ћерке и открила детаље. Мајка Еле Дворник у Инстаграм лајву проговорила о разводу ћерке и открила детаље Удовица хрватског музичара Дина Дворника и мајка инфлуенсерке… »
"Нађе нову жену, а бившој загорчава живот": Мајка Еле Дворник проговорила о ћеркином скандалозном разводу: "Говорила сам јој…

"Нађе нову жену, а бившој загорчава живот": Мајка Еле Дворник проговорила о ћеркином скандалозном разводу: "Говорила сам јој…

Блиц 18.12.2023
Мајка Еле Дворник, и супруга покојног певача Дина Дворника, Данијела прокоментарисала је скандалозни развод своје ћерке. Ћерка покојног певача Дина Дворника, Ела Дворник и њен 13 година старији супруг, Чарлс Пирс, након што су… »
"Говорила сам ћерки да се не удаје" Мајка Еле Дворник проговорила о њеном скандалозном разводу: Знала сам да неће…

"Говорила сам ћерки да се не удаје" Мајка Еле Дворник проговорила о њеном скандалозном разводу: Знала сам да неће…

Курир 18.12.2023
У свом Инстаграм лајву, 56-годишња блогерка и супруга покојног краља фанка Дине Дворника, Данијела Дворник причала је о мушко – женским односима, браковима и разводима, а дотакнула се и развода њене ћерке Еле Дворник. - Кад си… »

Вести дана »