Povezane vesti
"Dar na dar": Poklon paketići za decu davalaca krvi u petak u Zavodu za transfuziju
Moj Novi Sad 18.12.2023
Zavod za transfuziju krvi Vojvodine organizuje novogodišnju žurku i podelu paketića deci dobrovoljnih davalaca krvi u petak, 22. decembra, od 7 do 19 časova. Cilj ove dvostruko humane akcije "Dar za dar" je da deca upoznaju Zavod za transfuziju krvi… »
Podela paketića i druženje sa Deda Mrazom u petak u Zavodu za transfuziju krvi Vojvodine
Radio 021 18.12.2023
Zavod za transfuziju krvi Vojvodine u petak, 22. decembra organizovaće novogodišnju žurku i podelu paketića deci dobrovoljnih davalaca krvi. Ovaj program će se odvijati od 7 do 19 časova. "Cilj ove dvostruko humane akcije 'Dar za dar' je da deca upoznaju… »
Poklon paketići za decu davalaca krvi: "Dar za dar"
RTV 18.12.2023
NOVI SAD - Zavod za transfuziju krvi Vojvodine organizuje novogodišnju žurku i podelu paketića deci dobrovoljnih davalaca krvi u petak, 22.12. 2023. u terminu od 7 do 19 časova. Cilj ove dvostruko humane akcije "Dar za dar" je da deca upoznaju Zavod za… »
Vesti dana »
(Video) Više od 200 vatrogasaca gasi požar: Vatra u Njujorku zahvatila vrh solitera
Blic pre 28 minutajoš 29 povezanih
"Samo sam legao pet minuta" Siner otkrio šta je radio tokom prekida! Ni sam ne zna kako je uspeo da se izvuče!
Kurir pre 7 minutajoš 26 povezanih
Tegeltija pitao Ostoju Mijailovića da li dovodi Bogdana Bogdanovića u Partizan: Pogledajte njegovu reakciju
Telegraf pre 7 minutajoš 20 povezanih