Povezane vesti
Mumbru pred Partizan: Mi smo ekipe sa potpuno različitim stilovima!
Večernje novosti 18.12.2023
PARTIZAN će seriju pobeda u Evroligi pokušati da nastavi protiv Valensije. Očekivanja od duela sa crno-belima izneo je trener španske ekipe Aleks Mumbru. Foto: EPA-EFE/GEORGIA PANAGOPOULOU On ističe da su u pitanju dva tima koja igraju potpuno… »
Trener Valensije uoči duela sa Partizanom: "Mi smo jedna od najboljih odbrana, ne znam..."
Telegraf 18.12.2023
Mumbru ne zna šta da očekuje. Košarkaši Partizana dupli program u Španiji započinju u utorak od 21 čas na gostovanju Valensiji i jedna od dve serije moraće da padne. Tim Željka Obradovića vezao je četriri pobede u eliti, dok je domaćin… »
Crno-beli dobili sjajnu vest pred put u Španiju! Jedan od najboljih igrača Valensije se povredio - propušta meč sa Parnim…
Kurir 18.12.2023
Valensija se našla u ozbiljnom problemu, pošto će narednih nekoliko mečeva propustiti jedan od najboljih košarkaša, Semi Odželeje. To znači da 20-godišnji igrač neće biti u timu na meču protiv Partizana. Podsetimo, utakmicu 15. kola Evrolige… »
Najbolji igrač Valensije ne igra protiv Partizana!
Telegraf 18.12.2023
Crno-belima je olakšan posao u utorak. Bek Valensije Semi Odželeje (20, 198) propustiće narednih nekoliko utakmica u svim takmičenjima zbog povrede, pa će tako propustiti i duel sa Partizanom u 15. kolu Evrolige, koji se igra ovog utorka od 21 sat… »
Vesti dana »
Student i portir napadnuti ispred Visoke škole elektrotehnike i računarstva (VIDEO)
Danas pre 5 satijoš 2 povezane
Dinastija Tramp se vraća na čelo Amerike! Od dece i unuka do zeta i snajke, evo kakve bi uloge da imaju (foto)
Blic pre 5 satijoš 5 povezanih
Advokatska komora Srbije skratila trajanje obustave rada, ali nije ispoštovala odluku suda
Blic pre 8 satijoš 1 povezana
Novopazarski SNS uklonio fotografiju sa srednjim prstom sa svog Fejsbuk profila
Danas pre 5 satijoš 1 povezana