Povezane vesti
Izbori u Srbiji 2023: Tajna Nestorovićevog uspeha na putu od medicine, preko numerologije do politike
Danas 18.12.2023
„U numerologiji, broj 14 označava promenu i transformaciju. Mislim da će 17. biti promena, sigurno. „Pošto je meni rođendan 16. decembra, sigurno mora da uspemo, to je tako suđeno“, poručio je pre desetak dana doktor Branimir Nestorović, uz širok osmeh… »
Izbori u Srbiji 2023: Tajna Nestorovićevog uspeha na putu od medicine, preko numerologije do politike
Južne vesti 18.12.2023
BBC Širok osmeh je zaštitni znak doktora Nestorovića „U numerologiji, broj 14 označava promenu i transformaciju. Mislim da će 17. biti promena, sigurno. „Pošto je meni rođendan 16. decembra, sigurno mora da uspemo, to je tako suđeno", poručio je pre… »
Vesti dana »

Izrael: Lideri opozicije podržali Trampov plan za okončanje rata u Gazi
Telegraf pre 2 satajoš 11 povezanih

„Neraspoređen u vladi, ali raspoređen u kriminalnim strukturama“: Sagovornici Danasa o dolasku Novaka Nedića na protest protiv blokada
Danas pre 3 satajoš 1 povezana

Oglasili se iz JP "Putevi Srbije": Počinje ispitivanje probnim opterećenjem mosta preko Save kod Sremske Rače
Blic pre 40 minutajoš 2 povezane

Studenti u blokadi Pravnog fakulteta u Nišu najavili protest povodom 11 meseci od pada nadstrešnice
Blic pre 5 satijoš 2 povezane

Potukla ruskog Golijata: Ko je Maja Sandu, čija je proevropska stranka ostvarila ubedljivu pobedu na izborima u Moldaviji?
Danas pre 8 satijoš 1 povezana