Povezane vesti
Izbori u Srbiji 2023: Tajna Nestorovićevog uspeha na putu od medicine, preko numerologije do politike
Danas 18.12.2023
„U numerologiji, broj 14 označava promenu i transformaciju. Mislim da će 17. biti promena, sigurno. „Pošto je meni rođendan 16. decembra, sigurno mora da uspemo, to je tako suđeno“, poručio je pre desetak dana doktor Branimir Nestorović, uz… »
Izbori u Srbiji 2023: Tajna Nestorovićevog uspeha na putu od medicine, preko numerologije do politike
Radio 021 18.12.2023
Za mnoge je najveće iznenađenje izbora 17. decembra u Srbiji bio uspeh liste lekara Branimira Nestorovića Mi glas iz naroda. BBC Širok osmeh je zaštitni znak doktora Nestorovića „U numerologiji, broj 14 označava promenu i transformaciju. Mislim… »
Južne vesti 18.12.2023
BBC Širok osmeh je zaštitni znak doktora Nestorovića „U numerologiji, broj 14 označava promenu i transformaciju. Mislim da će 17. biti promena, sigurno. „Pošto je meni rođendan 16. decembra, sigurno mora da uspemo, to je tako suđeno", poručio… »
Vesti dana »
Nikola Jokić dominirao i predvodio Denver do nove pobede: Golden Stejtu je dao 38 poena
Euronews pre 2 satajoš 20 povezanih
U toku razgovori vrha Južne Koreje, nakon zahteva za opoziv predsednika Jun Suk Jeola
RTV pre 9 minutajoš 13 povezanih
(VIDEO) Aktivista Bagarić u pritvoru nakon hapšenja u Novom Sadu: „Privodi ga Informer i Dragan J. Vučićević“
N1 Info pre 3 satajoš 9 povezanih
Pitao sam se ko je taj monstrum, a to je moj saigrač: Hrvatski vaterpolista se oglasio o zločinu kod Varaždina
Telegraf pre 39 minutajoš 9 povezanih