Povezane vesti
"Samo mi je to falilo u kući" - Ceca se vratila iz Slovenije i zatekla ga u svom domu! Haos u vili na Dedinju! (video)
Mondo 18.12.2023
Svetlana Ceca Ražnatović predstavila je novog člana porodice Ražnatović. Svetlana Ceca Ražnatović predstavila je novog člana porodice Ražnatović. Pevačica Ceca Ražnatović održala je spektakularan nastup u Ljubljani, a publiku je bacila u… »
(Video) "samo mi je Azijat falio u kući": Ceca snimila pometnju u svom domu - muž njene sestre ga drži na oku, deca…
Blic 17.12.2023
Folk diva Svetlana Ceca Ražnatović podelila je sa svojim pratiocima na društvenim mrežama snimak iz doma na Dedinju. U klipu vidimo pometnju u njenoj kući zbog psa, kome su se najviše radovala deca. - E, samo mi je Azijat falio u kući - rekla je… »
Vesti dana »

Akademski plenum: Izjave predsednika države inspiracije za nova nasilja
Moj Novi Sad pre 22 minutajoš 26 povezanih

Manojlović: Napad na profesorku Pravnog fakulteta je odraz politike koja nipodaštava visoko obrazova
Beta pre 42 minutajoš 25 povezanih

SRCE: Suspendovan policajac koji je priveo nasilnika iz SNS, MUP da saopšti detalje o suspenziji
Beta pre 2 satajoš 14 povezanih

Usvojena inicijativa Mićina o spomeniku žrtvama pri padu nadstrešnice, opozicija napustila sednicu
Insajder pre 2 satajoš 15 povezanih

Državom vlada narko klan: Tepić objavila dokumente koji teško optužuju braću Vučić
Ozon press pre 5 satijoš 36 povezanih