Povezane vesti
"Samo mi je to falilo u kući" - Ceca se vratila iz Slovenije i zatekla ga u svom domu! Haos u vili na Dedinju! (video)
Mondo 18.12.2023
Svetlana Ceca Ražnatović predstavila je novog člana porodice Ražnatović. Svetlana Ceca Ražnatović predstavila je novog člana porodice Ražnatović. Pevačica Ceca Ražnatović održala je spektakularan nastup u Ljubljani, a publiku je bacila u trans kako… »
(Video) "samo mi je Azijat falio u kući": Ceca snimila pometnju u svom domu - muž njene sestre ga drži na oku, deca presrećna…
Blic 17.12.2023
Folk diva Svetlana Ceca Ražnatović podelila je sa svojim pratiocima na društvenim mrežama snimak iz doma na Dedinju. U klipu vidimo pometnju u njenoj kući zbog psa, kome su se najviše radovala deca. - E, samo mi je Azijat falio u kući - rekla je Ceca… »
Vesti dana »
Sto dana rata SAD i Irana: Trampova brza pobeda pretvorila se u opasan ćorsokak
Nova pre 4 satijoš 46 povezanih
Ukinuta vanredna situacija na teritorijma opština Gornji Milanovac i Čačak, vodosnabdevanje normalizovano
RTV pre 10 satijoš 29 povezanih
Bez jasne većine: Posle izbora Kosovo ulazi u period političke neizvesnosti (VIDEO)
Insajder pre 3 satajoš 72 povezane
Zemljotres magnitude 7,8 pogodio južne Filipine: Najmanje 19 poginulih, pokrenut cunami
Nedeljnik pre 1 danjoš 72 povezane
Izrael i Iran za sada obustavljaju međusobne napade, Tramp tvrdi da on 'vuče sve poteze'
BBC News pre 7 satijoš 47 povezanih