Povezane vesti
Ministar: Hrvatska želi garantovano mesto u Skupštini Srbije za hrvatsku manjinu
Beta 18.12.2023
Ministar spoljnih i evropskih poslova Hrvatske Gordan Grlić Radman izjavio je danas da Hrvatska želi garantovano mesto u Skupštini Srbije za predstavnika hrvatske manjine. "Mi nismo zadovoljni položajem hrvatskog naroda u Srbiji", rekao je Grlić… »
Ministar spoljnih i evropskih poslova: Hrvatska želi garantovano mesto u Skupštini Srbije za hrvatsku manjinu
Danas 18.12.2023
Ministar spoljnih i evropskih poslova Hrvatske Gordan Grlić Radman izjavio je danas da Hrvatska želi garantovano mesto u Skupštini Srbije za predstavnika hrvatske manjine. „Mi nismo zadovoljni položajem hrvatskog naroda u Srbiji“, rekao je Grlić… »
Ministar: Hrvatska želi garantovano mesto u Skupštini Srbije za hrvatsku manjinu
Novi magazin 18.12.2023
Ministar spoljnih i evropskih poslova Hrvatske Gordan Grlić Radman izjavio je danas da Hrvatska želi garantovano mesto u Skupštini Srbije za predstavnika hrvatske manjine. "Mi nismo zadovoljni položajem hrvatskog naroda u Srbiji", rekao je Grlić… »
Grlić Radman: Suradnja Hrvatske i Srbije nikad nije bila loša kao danas
SEEbiz 18.12.2023
ZAGREB Hrvatska želi zajamčeno mjesto u srpskom parlamentu za pripadnika hrvatske manjine, rekao je danas ministar vanjskih i europskih poslova Gordan Grlić Radman, dan nakon što na izborima u Srbiji hrvatski predstavnik Tomislav Žigmanov nije ušao… »
Vesti dana »
Ovo je kuća gde je izboden mladić (23): Poznato i njegovo trenutno stanje: Užas kod Novog Pazara (video)
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
Ana Brnabić: Gluposti koje Preradović izgovara su dokaz da je Radar Šolakova igračka
Politika pre 1 satjoš 2 povezane