Povezane vesti
"Otac nije davao na značaju to što imam hendikep": Životna ispovest Dejana Matića, progovorio o detinjstvu i deci: "Bog mi je…
Blic 18.12.2023
Pevač Dejan Matić prisetio se detinjstva, i izneo nepoznate detalje iz svoj privatnog života. On je istakao da njegov i Sašin otac nije davao toliko na značaju tome što imaju hendikep, odnosno to što ne vide. - Najlepše mi je bilo u Drvaru, to detinjstvo… »
"Otac mi je kupio motor!" Dejan Matić u životnoj ispovesti otkrio šok detalje: Verovao je u mene, vozio sam na zadnjem točku!…
Kurir 18.12.2023
Poznati pevač Dejan Matić u velikoj životnoj ispovesti ispričao je detalje iz privatnog života i prisetio se mladih dana. - Najlepše mi je bilo u Drvaru, to detinjstvo ne bih menjao ni za šta na svetu, krao sam i kruške, trešnje,kukuruze i svašta nešto… »
Vesti dana »
Mećava donela 20 cm novog snega, putari na terenu sa teškom mehanizacijom; Gde je prohodno a za koga je zabranjen saobraćaj?
RTV pre 55 minutajoš 29 povezanih
UŽIVO Snežni udar na Srbiju! RHMZ izdao najnovije upozorenje na sneg, evo kad prestaje da pada! Pogledajte snimak saobraćajnog kolapsa na Zlatiboru (FOTO/VIDEO)
Kurir pre 10 minutajoš 37 povezanih
Ministar poljoprivrede: Više izvozimo nego što uvozimo mleko i mlečne proizvode
N1 Info pre 2 satajoš 25 povezanih