Povezane vesti
"Otac nije davao na značaju to što imam hendikep": Životna ispovest Dejana Matića, progovorio o detinjstvu i deci: "Bog mi…
Blic 18.12.2023
Pevač Dejan Matić prisetio se detinjstva, i izneo nepoznate detalje iz svoj privatnog života. On je istakao da njegov i Sašin otac nije davao toliko na značaju tome što imaju hendikep, odnosno to što ne vide. - Najlepše mi je bilo u Drvaru, to… »
"Otac mi je kupio motor!" Dejan Matić u životnoj ispovesti otkrio šok detalje: Verovao je u mene, vozio sam na zadnjem…
Kurir 18.12.2023
Poznati pevač Dejan Matić u velikoj životnoj ispovesti ispričao je detalje iz privatnog života i prisetio se mladih dana. - Najlepše mi je bilo u Drvaru, to detinjstvo ne bih menjao ni za šta na svetu, krao sam i kruške, trešnje,kukuruze i… »
Vesti dana »
Prosvetni sindikati: Od sledeće nedelje sve školske uprave u Srbiji u cirkularnom štrajku
Radio sto plus pre 32 minutajoš 23 povezane
Izbori u Rumuniji: Favorit ispao, tvrdi desničar neočekivano vodi
Al Jazeera pre 1 satjoš 20 povezanih
Otkriveno čiji turisti su bili na brodu koji je potonuo kod obala Egipta: Za 17 osoba se još traga
Telegraf pre 1 satjoš 14 povezanih
Pretučeni Novosađanin tvrdi da je pretučen u zgradu policije i da može da prepozna napadača
Beta pre 2 satajoš 24 povezane