Povezane vesti
"Otac nije davao na značaju to što imam hendikep": Životna ispovest Dejana Matića, progovorio o detinjstvu i deci: "Bog mi je…
Blic 18.12.2023
Pevač Dejan Matić prisetio se detinjstva, i izneo nepoznate detalje iz svoj privatnog života. On je istakao da njegov i Sašin otac nije davao toliko na značaju tome što imaju hendikep, odnosno to što ne vide. - Najlepše mi je bilo u Drvaru, to detinjstvo… »
"Otac mi je kupio motor!" Dejan Matić u životnoj ispovesti otkrio šok detalje: Verovao je u mene, vozio sam na zadnjem točku!…
Kurir 18.12.2023
Poznati pevač Dejan Matić u velikoj životnoj ispovesti ispričao je detalje iz privatnog života i prisetio se mladih dana. - Najlepše mi je bilo u Drvaru, to detinjstvo ne bih menjao ni za šta na svetu, krao sam i kruške, trešnje,kukuruze i svašta nešto… »
Vesti dana »
Studentkinja napadnuta kod šatorskog naselja u Beogradu, nasrtaji i na novinarku KRIK-a
Beta pre 17 minutajoš 54 povezane
Od Banovine do policije: Protestna kolona građana u Novom Sadu ostavila krvave šake kao znak protesta
Moj Novi Sad pre 36 minutajoš 34 povezane
Opozicija o leks specijalisu za Generalštab: Abolicija odgovornih za falsifikovanje dokumentacije i urušavanje pravne države
N1 Info pre 1 satjoš 40 povezanih
(UŽIVO) Iz Ćacilenda pirotehničkim sredstvima na građane koji su došli da podrže Dijanu Hrku: Verbalni napadi na novinarku KRIK-a
Danas pre 1 minutjoš 89 povezanih
Uprkos odluci Suda: Bivši košarkaš V.Š. ponovo zadržan, tužilaštvo nastavlja postupak
Serbian News Media pre 4 satijoš 29 povezanih