Povezane vesti
Severna Makedonija dobila stranicu za rano upozoravanje o nestanku dece
Telegraf 18.12.2023
Preko sajta najdime.org.mk građani mogu da prijave nestanak i da podnesu prijavu ministarstvu unutrašnjih poslova. U Severnoj Makedoniji je danas puštena u rad veb stranica "Pronađi me", koja je deo sistema ranog upozoravanja javnosti u slučaju nestale… »
U Severnoj Makedoniji promovisana veb-stranica "Pronađi me" za rano upozoravanje o nestanku dece
Euronews 18.12.2023
U Severnoj Makedoniji je danas puštena u rad veb stranica "Pronađi me", koja je deo sistema ranog upozoravanja javnosti u slučaju nestale dece u toj zemlji. Preko sajta najdime.org.mk građani mogu da prijave nestanak i da podnesu prijavu ministarstvu… »
Vesti dana »

Pucnjava u Višnjičkoj banji se desila samo 300 metara od kuće Miroslava Ilića: Oglasio se pevač: "Sačuvaj Bože šta se dešava"
Blic pre 46 minutajoš 69 povezanih

UO RTS podnosi prijavu REM-u zbog „Važnih stvari“: Tvrde da emisija koju su emitovali narušava pravila o zaštiti maloletnika
Nova pre 2 satajoš 40 povezanih

Svetski lideri podržali Trampov plan za okončanje a u Gazi, Hamas najavio razmatranje predloga
Beta pre 3 satajoš 36 povezanih

Đurić: Srbija podržava mirovnu inicijativu Trampa za Pojas Gaze
Radio sto plus pre 7 satijoš 66 povezanih

"Toni Bler? Dođavola, ne!"Od Kosova do Iraka do Gaze: "Setite se ovoga, stradalo je milion ljudi"
Alo pre 1 satjoš 24 povezane