Повезане вести

Ђиласовци бесни на Ћуту и Миливојевића "Продали сте нас" (видео)

Ђиласовци бесни на Ћуту и Миливојевића "Продали сте нас" (видео)

Ало 18.12.2023
Демонстранти бесни на Ћуту и Миливојевића. Демонстранти испред РИК-а праве општи хаос. Љути су на Ћуту и Миливојевића. Једни им вичу: " Немојте нас издати", а други "Продали сте нас". Ово је још само један од низа доказа да… »
Псовке и увреде, Радомир Лазовић у сукобу са учесником протеста (видео)

Псовке и увреде, Радомир Лазовић у сукобу са учесником протеста (видео)

Политика 18.12.2023
Незадовољни изборним резултатима, функционери листе "Србија против насиља" позвали су своје присталице на протест испред РИК-а. Мариника Тепић и Мирослав Алексић на протесту су најавили и штрајк глађу, како су рекли, све до… »
Миладин Ковачевић нападнут испред зграде РИК: Скочили су на мене као звери и срушили ме (видео)

Миладин Ковачевић нападнут испред зграде РИК: Скочили су на мене као звери и срушили ме (видео)

Курир 18.12.2023
Миладин Ковачевић, директор Завода за статистику, нападнут је вечерас испред зграде РИК, где је присуствовао седници тог тела. Ковачевић је буквално бачен на земљу испред зграде РИК, где су припадници листе "Србија против… »
„Скочили су на мене као звери и срушили ме“: Миладин Ковачевић нападнут по изласку из РИК-а

„Скочили су на мене као звери и срушили ме“: Миладин Ковачевић нападнут по изласку из РИК-а

Н1 Инфо 18.12.2023
Директор Републичког завода за статистику Миладин Ковачевић рекао је да је нападнут када је покушао да изађе из зграде Републичке изборне комисије, након што је завршен састанак тог тела. Док је адвокат Родољуб Шабић разговарао… »
Народна посланица погођена пластичном флашом у главу! Хаос пред седиштем РИК-а, јајима гађали Обрадовића (видео)

Народна посланица погођена пластичном флашом у главу! Хаос пред седиштем РИК-а, јајима гађали Обрадовића (видео)

Курир 18.12.2023
Насилне сцене и хаос током целе вечери ређале су се на протесту опозиције окупљене око листе "Србија против насиља", пред седиштем Републичке изборне комисије, где је дошло до више инцидената. Кандидат за градоначелника… »
Шабић: Број чланова обезбеђења у седишту РИК-а непотребан и контрапродуктиван

Шабић: Број чланова обезбеђења у седишту РИК-а непотребан и контрапродуктиван

Нови магазин 18.12.2023
Члан Републичке изборне комисије (РИК) Родољуб Шабић оценио је вечерас да је у згради Народне скупштине, где се одржава седница те комисије, присутан непотребно велики број чланова обезбеђења. Испред зграде Народне скупштине од… »
Трагикомедија испред РИК-а: Ђилас на ивици суза - "зајецао и глас му дрхти" (видео)

Трагикомедија испред РИК-а: Ђилас на ивици суза - "зајецао и глас му дрхти" (видео)

Правда 18.12.2023
На вечерашњем протесту коалиције "Србија против насиља" десио се један трагикомичан догађај. Реч је о изјави за медије Драгана Ђиласа, председника ССП-а, а поводом штрајка глађу Маринике Тепић и Мирослава Алексића. Погледајте… »

Правда 18.12.2023
На вечерашњем протесту коалиције "Србија против насиља" десио се један трагикомичан догађај. Реч је о изјави за медије Драгана Ђиласа, председника ССП-а, а поводом штрајка глађу Маринике Тепић и Мирослава Алексића. Погледајте… »
Репортерка РТ Балкан погођена у главу Насиље присталица "Србије против насиља" испред РИК-а (видео)

Репортерка РТ Балкан погођена у главу Насиље присталица "Србије против насиља" испред РИК-а (видео)

Ало 18.12.2023
На страници портала РТ Балкан освануо је видео где је новинарка те куће погођена у главу од присталица коалиције "Србије против насиља" испред РИК-а. -Насиље присталица "Србије против насиља" испред РИК-а, репортерка РТ Балкан… »
Бранбић оптужила опозицију да прави хаос, Вучић негирао нерегуларности током избора

Бранбић оптужила опозицију да прави хаос, Вучић негирао нерегуларности током избора

Слободна Европа 18.12.2023
Премијерка Србије Ана Брнабић написала је на мрежи Икс (КС) да "опозиција прави хаос и малтретира Републичку изборну комисију (РИК) без разлога". На позив опозиционе коалиције "Србија против насиља" испред седишта Републичке… »
Лазовић вређа своје присталице: Носилац листе ушао у сукоб са учесницима протеста драма испред РИК-а (видео)

Лазовић вређа своје присталице: Носилац листе ушао у сукоб са учесницима протеста драма испред РИК-а (видео)

Курир 18.12.2023
Први на листи коалиције "Србија против насиља" на парламентарним изборима Радомир Лазовић вређао је своје присталице и свађао се с њима вечерас испред зграде Републичке изборне комисије (РИК). Протест припадника листе "Србија… »
Раскол унутар коалиције: Док Ђиласова опозиција дивља у центру Београда, носилац листе каже да је понављање избора…

Раскол унутар коалиције: Док Ђиласова опозиција дивља у центру Београда, носилац листе каже да је понављање избора…

Курир 18.12.2023
Носилац листе "Србија против насиља" на београдским изборима Добрица Веселиновић изјавио је данас да понављање избора у овој ситуацији нерегуларности и неравноправности не би допринело ничему. Говорио је о нерегуларности и… »
Брнабић: Опозиција прави хаос и малтретира РИК

Брнабић: Опозиција прави хаос и малтретира РИК

Радио сто плус 18.12.2023
Наставља се низ генијалних потеза и јасних планова Ђиласове опозиције. Најновији: упашће у РИК са жељом и намером – да тамо остану! Зашто, како – нема везе, важно да праве хаос и да неког малтретирају. Дакле, све редовно, као и… »
Лазовић и Ђилас псују своје испред РиК Срамно понашање лидера опозиције према грађанима (ВИДЕО)

Лазовић и Ђилас псују своје испред РиК Срамно понашање лидера опозиције према грађанима (ВИДЕО)

Ало 18.12.2023
На протесту испртед РИК-а представници опозиције псовали су грађане који их подржавају. Да представници СПН опозиције немају никаквог поштовања према грађанима који су вечерас испред РИК-а говори у прилог и снимак на ком се види… »
Опозиција подељена око понављања избора Веселиновић: То не би допринело ничему

Опозиција подељена око понављања избора Веселиновић: То не би допринело ничему

Ало 18.12.2023
Носилац листе „Србија против насиља“ на београдским изборима Добрица Веселиновић изјавио је данас да понављање избора у овој ситуацији нерегуларности и неравноправности не би допринело ничему. На питање значи ли то да ће… »

Вести дана »