Повезане вести
Нешић: Опозиција да се уозбиљи и преузме одговорност за пораз као некада Тадић и Вучић
Политика 18.12.2023
Дубоко сам забринут због вечерашњих покушаја дијела медија и опозиције у Београду да произведу хаос и насиље у престоници Србије, рекао је министар безбедности у Савету министара БиХ Ненад Нешић. - Хаос и насиље… »
Министар БиХ Нешић: Искористио сам своје бирачко право у Србији, опозиција треба да призна пораз
Н1 Инфо 18.12.2023
Председник Демократског народног савеза (ДНС) и министар сигурности Босне и Херцеговине Ненад Нешић изјавио је да је гласао у Новом Саду где има пребивалиште, а не у Београду и да "непроверене информације, као и лажи о крађи… »
Нешић: Опозиција би требало да преузме одговорност, ја нисам ни гласао у Београду
Еуроневс 18.12.2023
Дубоко сам забринут због вечерашњих покушаја дела медија и опозиције у Београду да произведу хаос и насиље у престоници Србије, рекао је министар безбедности у БиХ Ненад Нешић. "Хаос и насиље, дестабилизација, неће довести на… »
Вести дана »
Због СНС аутобуса блокирана Ибарска, колоне кренуле и из Новог Сада, неки стигли и до Сајма (видео)
Правда пре 16 минутајош 22 повезане
Подршка за Дијану Хрку испред Скупштине, окупљање и у Ћациленду: Позиви на мир пред скуп у 17 сати (БЛОГ)
Нови магазин пре 2 сатајош 37 повезаних
Посланици Скупштине Србије наставили седницу о бирачком списку и лекс специјалису о Генералштабу
Бета пре 4 сатијош 23 повезане
Трагедија у Тузли: У Дому пензионера 11 мртвих, неколико особа на респиратору, директор поднео оставку (ФОТО, ВИДЕО)
Данас пре 2 сатајош 73 повезане
Додик: У БиХ срушен уставни поредак, РС није одговорна за своје даље поступање
Нови магазин пре 30 минутајош 19 повезаних