Povezane vesti
Nešić: Opozicija da se uozbilji i preuzme odgovornost za poraz kao nekada Tadić i Vučić
Politika 18.12.2023
Duboko sam zabrinut zbog večerašnjih pokušaja dijela medija i opozicije u Beogradu da proizvedu haos i nasilje u prestonici Srbije, rekao je ministar bezbednosti u Savetu ministara BiH Nenad Nešić. - Haos i nasilje, destabilizacija, neće dovesti na… »
Ministar BiH Nešić: Iskoristio sam svoje biračko pravo u Srbiji, opozicija treba da prizna poraz
N1 Info 18.12.2023
Predsednik Demokratskog narodnog saveza (DNS) i ministar sigurnosti Bosne i Hercegovine Nenad Nešić izjavio je da je glasao u Novom Sadu gde ima prebivalište, a ne u Beogradu i da "neproverene informacije, kao i laži o krađi izbora služe samo da… »
Nešić: Opozicija bi trebalo da preuzme odgovornost, ja nisam ni glasao u Beogradu
Euronews 18.12.2023
Duboko sam zabrinut zbog večerašnjih pokušaja dela medija i opozicije u Beogradu da proizvedu haos i nasilje u prestonici Srbije, rekao je ministar bezbednosti u BiH Nenad Nešić. "Haos i nasilje, destabilizacija, neće dovesti na vlast nikoga ko nema… »
Vesti dana »

"Bili smo očajni"! Šej Gildžes-Aleksander iskren posle nestvarne partije sa Denverom
Večernje novosti pre 45 minutajoš 17 povezanih

Na snagu stupilo primirje koje je Rusija jednostrano proglasila
Al Jazeera pre 39 minutajoš 11 povezanih

Pred kardinalima je drugi dan konklave i moguća četiri kruga glasanja
Al Jazeera pre 33 minutajoš 8 povezanih

Sirijski predsjednik otkrio da s Izraelom vodi indirektne razgovore o deeskalaciji
Al Jazeera pre 57 minutajoš 1 povezana