Повезане вести

Нешић: Опозиција да се уозбиљи и преузме одговорност за пораз као некада Тадић и Вучић

Нешић: Опозиција да се уозбиљи и преузме одговорност за пораз као некада Тадић и Вучић

Политика 18.12.2023
Дубоко сам забринут због вечерашњих покушаја дијела медија и опозиције у Београду да произведу хаос и насиље у престоници Србије, рекао је министар безбедности у Савету министара БиХ Ненад Нешић. - Хаос и насиље… »
Министар БиХ Нешић: Искористио сам своје бирачко право у Србији, опозиција треба да призна пораз

Министар БиХ Нешић: Искористио сам своје бирачко право у Србији, опозиција треба да призна пораз

Н1 Инфо 18.12.2023
Председник Демократског народног савеза (ДНС) и министар сигурности Босне и Херцеговине Ненад Нешић изјавио је да је гласао у Новом Саду где има пребивалиште, а не у Београду и да "непроверене информације, као и лажи о крађи… »
Нешић: Опозиција би требало да преузме одговорност, ја нисам ни гласао у Београду

Нешић: Опозиција би требало да преузме одговорност, ја нисам ни гласао у Београду

Еуроневс 18.12.2023
Дубоко сам забринут због вечерашњих покушаја дела медија и опозиције у Београду да произведу хаос и насиље у престоници Србије, рекао је министар безбедности у БиХ Ненад Нешић. "Хаос и насиље, дестабилизација, неће довести на… »

Вести дана »