Повезане вести
МУП: Ухапшена двојица младића због инцидената испред РИК
Н1 Инфо 19.12.2023
Двојица младића ухапшена су јер је, како је саопштено из полиције, један спречавао чланове РИК да оду ноћас након изласка из зграде, а потом и одгурнуо директора Републичког завода за статистику Миладина Ковачевића, а други је… »
МУП се огласио о хапшењу насилника испред зграде Републичке изборне комисије: Ево шта им се ставља на терет
Телеграф 19.12.2023
Д. М. и И. К. је одређено задржавање до 48 сати. Полиција у Београду, у сарадњи са Вишим јавним тужилаштвом у Београду, ухапсили су Д. М. (20) из Јагодине и И. К. (19) из Београда због постојања основа сумње да су извршили… »
"Скочили су на мене као звери": Нападнут директор Републичког завода за статистику испред РИК: Пао сам, 50 људи ме је напало
Блиц 18.12.2023
Директор Републичког завода за статистику Миладин Ковачевић рекао је да је нападнут када је покушао да изађе из зграде Републичке изборне комисије, након што је завршен састанак тог тела. Док је адвокат Родољуб Шабић разговарао… »
Испред РИК-а нападнут директор Републичког завода за статистику
Данас 18.12.2023
Директор Републичког завода за статистику Миладин Ковачевић изјавио је да је вечерас нападнут када је излазио из седишта Републичке изборне комисије (РИК). Изашао сам напоље, кренуо сам кући, скочили су на мене као звери и… »
Вести дана »
Карлос Сајнц: Норис је доказао да и добар момак може да буде шампион Формуле 1
Данас пре 3 сатајош 1 повезана
Драма у Турској: Авион из Приштине склизнуо са рулне стазе на аеродрому у Истанбулу, нема повређених
Курир пре 1 сатјош 1 повезана
Стотине књига оштећене у Лувру: Цурење воде погодило библиотеку египатских антиквитета
Курир пре 1 сатјош 1 повезана