Povezane vesti

Jedva čekam da ga stavim u krilo: Oglasio se otac Marije Šerifović - "Za unuka stiže specijalan poklon iz Švajcarske"

Jedva čekam da ga stavim u krilo: Oglasio se otac Marije Šerifović - "Za unuka stiže specijalan poklon iz Švajcarske"

Mondo 19.12.2023
Rajko Šerifović otkriva da Marija i njegov unuk Mario stižu u Srbiju pred Novu godinu. Rajko Šerifović otkriva da Marija i njegov unuk Mario stižu u Srbiju pred Novu godinu Pevačica Marija Šerifović je nedavno dobila sina uz pomoć surogat majke… »
"Kaže mi moja Marija da je crn, da ima plave oči..." Rajko Šerifović jedva čeka da upozna unuka Maria - za njega spremio…

"Kaže mi moja Marija da je crn, da ima plave oči..." Rajko Šerifović jedva čeka da upozna unuka Maria - za njega spremio…

Blic 19.12.2023
Pevačica Marija Šerifović je dobila bebu uz pomoć surogat majke. Kako je "Blic" ekskluzivno objavio, dete Marije Šerifović rodilo se početkom decembra i ponosna mama je odlučila da se sin zove Mario. Sa Marijom je u Americi njena majka Verica, a… »
Prvo javno pojavljivanje Marije Šerifović sa sinom Jedva suzdržavala suze, čula se i beba, a onda je Marija uzela u…

Prvo javno pojavljivanje Marije Šerifović sa sinom Jedva suzdržavala suze, čula se i beba, a onda je Marija uzela u…

Kurir 19.12.2023
Marija Šerifović je 2. decembra 2023. godine dobila sina uz pomoć surogat-majke iz Sjedinjenih Američkih Država. Mali Mario je rođen u Los Anđelesu, a vest o njegovom dolasku na svet odjeknula je kao bomba širom regiona. 01:42 Marija Šerifović… »
"Stiže specijalan paket iz švajcarske za maria!" Rajko Šerifović spremio poklon za unuka, a evo gde će biti veliko slavlje

"Stiže specijalan paket iz švajcarske za maria!" Rajko Šerifović spremio poklon za unuka, a evo gde će biti veliko slavlje

Kurir 19.12.2023
Pevačica Marija Šerifović je nedavno dobila sina uz pomoć surogat-majke u Sjedinjenim Američkim Državama. Naime, naslednik Mario je rođen u Los Anđelesu, a vest o njegovom dolasku na svet odjeknula je kao bomba širom regiona. Ovim povodom se… »
(Video) Marija Šerifović pokazala sina maria: Pevačica uzela bebu u naručje, uspavljuje ga uz pesmu: "Hvala na ljubavi"

(Video) Marija Šerifović pokazala sina maria: Pevačica uzela bebu u naručje, uspavljuje ga uz pesmu: "Hvala na ljubavi"

Blic 19.12.2023
Marija Šerifović je dobila bebu uz pomoć surogat majke. Kako je "Blic" ekskluzivno objavio, dete Marije Šerifović rodilo se početkom decembra i ponosna mama je odlučila da se sin zove Mario. Pop zvezda je sada na svom Instagram profilu objavila i… »
Prvo pojavljivanje Marije Šerifović sa bebom! Nuna Maria i priča o majčinstvu - "Treba vremena da sve procesuiram..."

Prvo pojavljivanje Marije Šerifović sa bebom! Nuna Maria i priča o majčinstvu - "Treba vremena da sve procesuiram..."

Mondo 19.12.2023
Marija Šerifović se prvo put oglasila otkako je u medijima odjeknula vest da je postala majka. Marija Šerifović se prvo put oglasila otkako je u medijima odjeknula vest da je postala majka. U svim domaćim medijima pre nekoliko dana odjeknula je vest… »

Vesti dana »