Povezane vesti

Zaledila mi se krv u venama kad sam pogledao u telefon: Stefan je čudom preživeo masakr u Duboni, ali sada prolazi kroz novi…

Zaledila mi se krv u venama kad sam pogledao u telefon: Stefan je čudom preživeo masakr u Duboni, ali sada prolazi kroz novi…

Kurir 19.12.2023
Nekoliko minuta pre nego što je osumnjičeni U. B. (21) započeo svoj krvavi pir mladić Stefan Marković iz Dubone otišao je kući da jede i tako preživeo masakr u selima kod Mladenovca. Naveo je da se još uvek nije oporavio od svega što se dogodilo… »
„Neko puca po ljudima, ima mrtvih i ranjenih“: Stefanu je život spasilo to što je samo nekoliko minuta pre masakra u…

„Neko puca po ljudima, ima mrtvih i ranjenih“: Stefanu je život spasilo to što je samo nekoliko minuta pre masakra u…

Nova 19.12.2023
Mladić Stefan Marković iz Dubone samo je pukom srećom preživeo masakr u selima kod Mladenovca, jer je svega nekoliko trenutaka pre krvavog pira Uroša Blažića (21) otišao kući da jede. U razgovoru za Nova.rs priseća se šta se dešavalo kobne… »
"Rečeno je da ima mrtvih i ranjenih, isprepadao sam se"! Stefanu iz Dubone je jedno spasilo život: Bol ću nositi zauvek

"Rečeno je da ima mrtvih i ranjenih, isprepadao sam se"! Stefanu iz Dubone je jedno spasilo život: Bol ću nositi zauvek

Mondo 19.12.2023
Mladić iz Dubone ispričao je šta mu je spasilo život. Mladić iz Dubone ispričao je šta mu je spasilo život. Nekoliko minuta pre nego što je osumnjičeni U. B. (21) započeo svoj krvavi pir mladić Stefan Marković iz Dubone otišao je kući da… »

Vesti dana »