Povezane vesti
„Razveo sam se, pa mi je majka obolela od malignog tumora“: Vladan Savić o bolnom periodu kroz koji je prošao
Nova 19.12.2023
Popularni pevač imao je iza sebe jednu turbulentnu godinu. Pevač i frontmen grupe „Magla bend“ nedavno je snimio novu pesmu, a sada je progovorio o svom emotivnom stanju. „Pozitivan emotivni uragan mi se dešava. Negativni uragan mi se dogodio pre godinu… »
Razveo sam se i saznao da mi majka ima tumor! Bivša posle 2 meseca našla novog - otkrio u kakvim su odnosima danas!
Mondo 19.12.2023
Pevač Vladan Savić o razvodu i odnosu sa bivšom Jovanom sa kojom ima ćerku. Pevač Vladan Savić o razvodu i odnosu sa bivšom Jovanom sa kojom ima ćerku. Pevač Magla benda, Vladan Savić sve je iznenadio kada je prošle godine na društvenim mrežama saopštio… »
Vesti dana »
Marta Kos prenela Ani Brnabić zabrinutost EU zbog koraka vlasti Srbije da suzbiju nezavisno sudstvo
Beta pre 1 satjoš 29 povezanih
Grosi: Projektil pogodio strukturu 350 metara udaljenu od nuklearne elektrane Bušer
RTV pre 1 satjoš 59 povezanih
Potpisan ugovor sa AzVirtom o projektovanju i izgradnji brze saobraćajnice Osmeh Vojvodine
Biznis.rs pre 3 satajoš 29 povezanih
Ministarstvo kulture: Požar na krovu paviljona Srbije u Veneciji izbio tokom renoviranja
Beta pre 4 satijoš 28 povezanih
Novosadska skupština oduzima prostor Akademiji, Mićin tvrdi da je taj prostor zloupotrebljen
Beta pre 7 satijoš 42 povezane