Povezane vesti
„Razveo sam se, pa mi je majka obolela od malignog tumora“: Vladan Savić o bolnom periodu kroz koji je prošao
Nova 19.12.2023
Popularni pevač imao je iza sebe jednu turbulentnu godinu. Pevač i frontmen grupe „Magla bend“ nedavno je snimio novu pesmu, a sada je progovorio o svom emotivnom stanju. „Pozitivan emotivni uragan mi se dešava. Negativni uragan mi se dogodio pre godinu… »
Razveo sam se i saznao da mi majka ima tumor! Bivša posle 2 meseca našla novog - otkrio u kakvim su odnosima danas!
Mondo 19.12.2023
Pevač Vladan Savić o razvodu i odnosu sa bivšom Jovanom sa kojom ima ćerku. Pevač Vladan Savić o razvodu i odnosu sa bivšom Jovanom sa kojom ima ćerku. Pevač Magla benda, Vladan Savić sve je iznenadio kada je prošle godine na društvenim mrežama saopštio… »
Vesti dana »

Osam dana do sankcija! Nis podneo novi zahtev za izdavanje posebne licence Ministarstva finansija SAD
Dnevnik pre 1 satjoš 23 povezane

Nova pozicija za bivšeg gradonačelnika: Milan Đurić i Irena Vujović u Odboru direktora NIS-a
Radio 021 pre 1 satjoš 20 povezanih

Srbija centar: Informer protivzakonito targetira sudije, REM i Ministarstvo pravde da reaguju
Novi magazin pre 1 satjoš 43 povezane

Vučiću plata skočila za 20.000 dinara, Dačić s najvećom platom – više od 400.000 dinara
Radio sto plus pre 1 satjoš 19 povezanih