Povezane vesti
Iza vesti: Zdravko Ponoš
N1 Info 19.12.2023
Zdravko Ponoš iz koalicije "Srbija protiv nasilja" ocenjuje za N1 da je, iako je opozicija znala i pre izbora da će vlast pokušati da krade, nivo krađe prevazišao sva njihova očekivanja. Dodaje da na sam izborni dan nisu reagovali i nisu tražili… »
Ponoš: Nivo krađe prevazišao sva naša očekivanja, nadali smo se da će je izlaznost pokriti
N1 Info 19.12.2023
Zdravko Ponoš iz koalicije "Srbija protiv nasilja" ocenjuje za N1 da je, iako je opozicija znala i pre izbora da će vlast pokušati da krade, nivo krađe prevazišao sva njihova očekivanja. Dodaje da na sam izborni dan nisu reagovali i nisu tražili… »
Ponoš: Znali smo da se izbori kradu, ali smo se uzdali u izlaznost građana koja bi to pokrila
Beta 19.12.2023
Lider Srbija centra (SRCE) Zdravko Ponoš ocenio je danas da je koalicija "Srbija protiv nasilja", čiji član ta stranka, znala da se izbori kradu, ali da su se nadali da će izlaznost biti veća, odnosno dovoljna da pokrije "fantomske glasove". Ponoš… »
Vesti dana »
Počeo sneg u Beogradu: Nakon kiše pale i pahulje! Rhmz se oglasio: Sledeće nedelje sledi snežni haos u ovim delovima Srbije
Blic pre 1 satjoš 26 povezanih
FOTO i VIDEO: Novi Sad zastao i ovog petka, zabeleženo nekoliko incidenata
Moj Novi Sad pre 2 satajoš 25 povezanih
Saslušani nasilnici koji su napadali studente i novinare ispred FDU: Svi članovi SNS negirali delo
Nova pre 1 satjoš 49 povezanih
Firmi koja je vršila nadzor na železničkoj stanici u Novom Sadu produžen ugovor
Vreme pre 4 satijoš 8 povezanih
U fotografijama: Dramatične scene požara koji guta delove Los Anđelesa
BBC News pre 2 satajoš 42 povezane