Povezane vesti
Iznenađenje je realnost - Kako su "Mi - Glas iz naroda" i ostavili iskusne političare iza sebe
Pravda 19.12.2023
Lista "Mi - Glas iz naroda" bila je najveće iznenađenje ovih izbora i uspela je da iza sebe ostavi mnoge poznatije političke opcije. Ugledni pulmolog, poznatiji u javnosti kao "Doktor Smeško" uspeo je ovih dana da prevari teoriju verovatnoće, od amatera… »
Iznenađenje je realnost - Kako su "Mi - Glas iz naroda" i ostavili iskusne političare iza sebe
Pravda 19.12.2023
Lista "Mi - Glas iz naroda" bila je najveće iznenađenje ovih izbora i uspela je da iza sebe ostavi mnoge poznatije političke opcije. Ugledni pulmolog, poznatiji u javnosti kao "Doktor Smeško" uspeo je ovih dana da prevari teoriju verovatnoće, od amatera… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Rojters: Američka ambasada u Bagdadu pogođena raketom, Tramp tvrdi da je Iran poražen; Teheran preti odmazdom ukoliko budu pogođeni njegovi objekti (FOTO)
Insajder pre 54 minutajoš 43 povezane
Kurti i Sorensen dogovorili: Boravišne dozvole za srpske studente i prosvetne radnike na godinu dana na Kosovu
N1 Info pre 1 satjoš 26 povezanih
Danas do +21, ali popodne u ovim delovima Srbije kiša! Zbog jedne pojave RHMZ upalio alarm: "Moguće su štete"
Blic pre 3 satajoš 26 povezanih
Direktor Kancelarije za KiM: Došli smo do rešenja za Srbe u vezi sa Zakonom o strancima
Nedeljnik pre 49 minutajoš 16 povezanih