Povezane vesti
Iznenađenje je realnost - Kako su "Mi - Glas iz naroda" i ostavili iskusne političare iza sebe
Pravda 19.12.2023
Lista "Mi - Glas iz naroda" bila je najveće iznenađenje ovih izbora i uspela je da iza sebe ostavi mnoge poznatije političke opcije. Ugledni pulmolog, poznatiji u javnosti kao "Doktor Smeško" uspeo je ovih dana da prevari teoriju verovatnoće, od amatera… »
Iznenađenje je realnost - Kako su "Mi - Glas iz naroda" i ostavili iskusne političare iza sebe
Pravda 19.12.2023
Lista "Mi - Glas iz naroda" bila je najveće iznenađenje ovih izbora i uspela je da iza sebe ostavi mnoge poznatije političke opcije. Ugledni pulmolog, poznatiji u javnosti kao "Doktor Smeško" uspeo je ovih dana da prevari teoriju verovatnoće, od amatera… »
Vesti dana »
"Srpski sam uradio bolje nego matematiku" učenici u Štrpcu posle drugog dana male mature i testa iz matematike (foto/video)
Kurir pre 6 satijoš 58 povezanih
Produžena licenca za NIS: Evo do kada i šta produžetak znači, oglasila se i kompanija
Kurir pre 38 minutajoš 25 povezanih
Potpisan Ugovor dioničara o upravljanju NIS-om između Vlade Srbije i MOL Grupe
SEEbiz pre 2 satajoš 39 povezanih
Šta donosi novih pet odsto udela Srbije u NIS: "Crveni i zeleni taster su u ruskim rukama"
Newsmax Balkans pre 4 satijoš 40 povezanih
(Video) Zastava Srbije na koncertu Rikija Martina: Svetska zvezda se obratila publici: "Energija, igra, osmeh, hvala vam"
Blic pre 3 minutajoš 24 povezane