Povezane vesti
Šmit pozvao da se usvoje izmene Izbornog zakona, poručio da će u suprotnom to uraditi on
N1 Info 19.12.2023
Visoki predstavnik u Bosni i Hercegovini Kristijan Šmit pozvao je Parlamentarnu skupštinu BiH da u kratkom roku usvoji tehničke izmene Izbornog zakona i poručio da će u suprotnom to uraditi on. „Ovo je moj poslednji poziv da usvoje zakon. Voleo bih… »
Šmit vlastima u BiH: Usvojite izmene Izbornog zakona ili ću ih nametnuti
RTV 19.12.2023
SARAJEVO - Kristijan Šmit, koga Republika Srpska ne priznaje za visokog predstavnika u BiH, jer njegovo imenovanje nije potvrdio Savet bezbednosti UN, ali ni sve potpisnice Dejtonskog mirovnog sporazuma, pozvao je predstavnike vlasti da se u narednih… »
Šmit: ”Poslednje upozorenje političarima, ove sedmice donesite odluku ili je ja namećem“
Danas 19.12.2023
Visoki predstavnik u BiH obratio se javnosti te najavio da ukoliko političke elite u narednim danima ne dogovore izmene Izbornog zakona koje se tiču izbornog integriteta, on će ih nametnuti. “2023. godina se bliži kraju, mislim da je BiH imala… »
"Ove sedmice se to mora uraditi" Šmit dao rok parlamentu za izmenu Izbornog zakona BiH
Blic 19.12.2023
Kristijan Šmit, visoki predstavnik u BiH, kojeg RS ne priznaje, dao je rok Parlamentarnoj skupštini BiH da donese izmene Izbornog zakona BiH u delu koji se odnosi na tzv. integritet izbora, elektronsko brojanje glasova i identifikacija glasača. Ako se… »
Šmit poručio da će nametnuti izmjene Izbornog zakona BiH ako političari to ne urade
Slobodna Evropa 19.12.2023
Visoki predstavnik za Bosnu i Hercegovinu Kristijan Šmit (Christian Schmidt) izjavio je da će on nametnuti izmjene Izbornog zakona BiH koji se tiču izbornog integriteta u ovoj zemlji, ukoliko ih zakonodavci ne izglasaju u narednim danima. Na… »
Vesti dana »
Protest kod Beograda na vodi za očuvanje starog Savskog mosta: Blokada protekla u incidentima, svađi vozača i građana, reagovala i policija (foto, video)
Blic pre 2 satajoš 28 povezanih
Preminuo učenik koji je pretučen ispred Hemijske škole u Leskovcu, uhapšen osumnjičeni za ubistvo
RTS pre 1 satjoš 53 povezane
Gajić: "Razlozi za ukidanje pritvora su čisto pravni i nemaju nikakve veze s Vesićevim štrajkom glađu"
Telegraf pre 47 minutajoš 39 povezanih
Sve o primirju na bliskom istoku: Ako Hezbolah prekrši dogovor Izrael će žestoko napasti
Kurir pre 23 minutajoš 60 povezanih