Повезане вести

Шмит позвао да се усвоје измене Изборног закона, поручио да ће у супротном то урадити он

Шмит позвао да се усвоје измене Изборног закона, поручио да ће у супротном то урадити он

Н1 Инфо 19.12.2023
Високи представник у Босни и Херцеговини Кристијан Шмит позвао је Парламентарну скупштину БиХ да у кратком року усвоји техничке измене Изборног закона и поручио да ће у супротном то урадити он. „Ово је мој последњи позив да… »
Шмит властима у БиХ: Усвојите измене Изборног закона или ћу их наметнути

Шмит властима у БиХ: Усвојите измене Изборног закона или ћу их наметнути

РТВ 19.12.2023
САРАЈЕВО - Кристијан Шмит, кога Република Српска не признаје за високог представника у БиХ, јер његово именовање није потврдио Савет безбедности УН, али ни све потписнице Дејтонског мировног споразума, позвао је представнике… »
Шмит: ”Последње упозорење политичарима, ове седмице донесите одлуку или је ја намећем“

Шмит: ”Последње упозорење политичарима, ове седмице донесите одлуку или је ја намећем“

Данас 19.12.2023
Високи представник у БиХ обратио се јавности те најавио да уколико политичке елите у наредним данима не договоре измене Изборног закона које се тичу изборног интегритета, он ће их наметнути. “2023. година се ближи крају, мислим… »
Шмит поручио да ће наметнути измјене Изборног закона БиХ ако политичари то не ураде

Шмит поручио да ће наметнути измјене Изборног закона БиХ ако политичари то не ураде

Слободна Европа 19.12.2023
Високи представник за Босну и Херцеговину Кристијан Шмит (Цхристиан Сцхмидт) изјавио је да ће он наметнути измјене Изборног закона БиХ који се тичу изборног интегритета у овој земљи, уколико их законодавци не изгласају у… »
"Ове седмице се то мора урадити" Шмит дао рок парламенту за измену Изборног закона БиХ

"Ове седмице се то мора урадити" Шмит дао рок парламенту за измену Изборног закона БиХ

Блиц 19.12.2023
Кристијан Шмит, високи представник у БиХ, којег РС не признаје, дао је рок Парламентарној скупштини БиХ да донесе измене Изборног закона БиХ у делу који се односи на тзв. интегритет избора, електронско бројање гласова и… »

Вести дана »