Povezane vesti
Žigićev dres, Đukićevo lice i kako je Mijatović zaključao sve odnose Reala i Valensije
Sportske.net 19.12.2023
Pako Polit, radio novinar iz Valensije koji je među popularnijima i jedan od retkih koji govori tečno engleski jezik, govorio je o fudbalerima iz Srbije ili Crne Gore koji su prošli kroz Valensiju u poslednjih trideset godina. "Intervjuisao sam Žigića… »
Uložili u reprezentativca Srbije i gorko se pokajali: "Nema mentalitet, nije fokusiran na fudbal"
Sportske.net 19.12.2023
Jedna od tema naših razgovora sa jednim od najpoznatijih radio novinara u Španiji, Pakom Politom, bili su i srpski fudbaleri koji su prošli kroz Valensiju u prethodnom periodu. Možda i najveći trag, ali onaj negativni, je ostavio Uroš Račić od kog je… »
Vesti dana »
Iran gađao tanker u Ormuskom moreuzu, SAD gađale iranske vojne mete
N1 Info pre 42 minutajoš 20 povezanih
RHMZ upozorava na nevreme: Danas pljuskovi, grad i olujni vetar, evo gde će biti najkritičnije
NIN pre 28 minutajoš 17 povezanih
Ko je Stanija Dobrojević, pobednica elite 9: Nizala skandale i napravila bogatstvo u Americi: Zbog veza sa oženjenim bila na stubu srama
Blic pre 2 satajoš 21 povezana
"Ovo mi je najveća životna pobeda" Prvi intervju Stanije Dobrojević nakon trijumfa u Eliti 9: Progovorila o incidentu s Urošem, Asminovim roditeljima i novcu od nagrade (video)
Blic pre 2 satajoš 16 povezanih
"Ne znam kako bih ja reagovao na njenom mestu": Asmin i Maja progovorili o svojoj vezi nakon izlaska iz Elite
Mondo pre 1 satjoš 15 povezanih