Povezane vesti
"Dao je važne iskaze": Bivši ruski vojnik želi da svedoči u Hagu o ratnim zločinima u Ukrajini, bio je član snaga…
Blic 19.12.2023
Bivši ruski vojnik zatražio je azil u Holandiji i želi da svedoči pred Međunarodni krivičnim sudom o ratnim zločinima Rusije, kojima je prisustvovao tokom borbi u Ukrajini, rekao je holandski pravni izvor Rojtersu. Čovek, koji se u holandskim medijima… »
„Bio sam svedok ruskih zločina, video sam kako su zarobljenici zlostavljani, deca otimana“: Bivši borac Vagnera stigao u Hag…
Danas 19.12.2023
Igor Salikov, bivši oficir u plaćeničkoj Vagner grupi (koju finansira Kremlj) 25 godina, doputovao je juče u Holandiju da svedoči pred Međunarodnom krivičnom sudom (ICC) o ruskim ratnim zločinima u Ukrajini, izvestio je holandski javni emiter NPO1. Tokom… »
Vesti dana »

Novosađaninu policija polomila ruku kod DIF-a: „Šutirali me i prskali biber-sprejom dok sam ležao na zemlji“
Danas pre 1 satjoš 31 povezana

Vučić Putinu: Trudićemo se da ostanemo jedina zemlja u Evropi koja vam nije uvela sankcije
Beta pre 1 satjoš 54 povezane

Vremenska prognoza za sredu 3. septembar: Sutra pre podne sunčano, uveče nestabilno vreme
Beta pre 4 satijoš 30 povezanih