Povezane vesti
"Osećao sam bes koji nije bio upućen samo prema malom zločincu": Emotivna ispovest oca i sestre desete žrtve u Ribnikaru
Mondo 19.12.2023
Potresna ispovest oca i sestre ubijene devojčice. Potresna ispovest oca i sestre ubijene devojčice. Anđelko i Marija A. otac i sestra A. A., devojčice koja je 3. maja ove godine izgubila život u tragediji koja se dogodila u OŠ "Vladislav Ribnikar… »
"Kada sam video suzu na njenom licu, mislio sam da me čuje" Potresna ispovest oca Angeline, stradale u Ribnikaru: Ne mrzim…
Kurir 19.12.2023
Anđelko Aćimović, otac Angeline koja je 3. maja ove godine izgubila život u tragediji u OŠ "Vladislav Ribnikar, govorio je o tome sa čime su se on i porodica borili i kako su nastavili da žive nakon Angelinine smrti. Nezapamćen zločin se desio 3… »
Vesti dana »
Željko Mitrović: Sto stručnjaka mi potvrdilo da Vesić nije nimalo kriv, može da radi na TV Pink
Beta pre 50 minutajoš 100 povezanih
Direktorka UKCV: Nažalost, nema boljitka kod troje teško povređenih na Železničkoj stanici
Nedeljnik pre 5 satijoš 102 povezane
Turkulov: Troje povređenih i dalje u veoma teškom stanju, traje borba za njihove živote
Politika pre 14 minutajoš 51 povezana
Dušan Lajović u drugom kolu turnira u Beogradu posle pobede protiv Marijana Navonea
Politika pre 14 minutajoš 39 povezanih