Povezane vesti
Branislav Trifunović na protestu: Danas je Sveti Nikola, odlučio sam da budem sa najbližima
N1 Info 19.12.2023
Glumac Branislav Trifunović izjavio je da je na protestu ispred RIK prvenstveno zbog studenata. Trifunović kaže da kad je čuo „njih troje u žučnoj raspravi sa Srđanom Milivojevićem i Ćutom sinoć, nekako su ga ponovo uključili“. „Čini mi… »
Bane Trifunović na protestima ispred RIK-a: Mi za njih nismo građani, nego miševi koje mogu da gaze kako oni hoće VIDEO
Nova 19.12.2023
Drugi po redu protest građana i proevropske opozicione koalicije "Srbija protiv nasilja" ispred Republičke izborne komisije (RIK) je počeo, a protest su podržale i neke javne ličnosti. Među njima je i glumac Branislav Trifunović koji je rekao da je… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO „Dođoše Nišlije“, „Sloboda miriše na Lale“: Studenti sa juga i severa Srbije zajedno stigli na Terazije, građani uzvikuju „Pumpaj, pumpaj“
Nova pre 23 minutajoš 62 povezane

Vučić: Daćemo sve od sebe da učesnike subotnjeg skupa obezbedimo, kao i sve druge ljude
N1 Info pre 48 minutajoš 55 povezanih

Veliki broj građana dočekuje studente koji stižu pred sutrašnji protest u Beogradu
Beta pre 1 satjoš 40 povezanih

Smeši se smeši Laura Koveši! Ko je Rumunka koja ulazi u istragu oko nadstrešnice
Pravda pre 3 satajoš 35 povezanih