Povezane vesti
Bane Trifunović na protestima ispred RIK-a: Mi za njih nismo građani, nego miševi koje mogu da gaze kako oni hoće VIDEO
Nova 19.12.2023
Drugi po redu protest građana i proevropske opozicione koalicije "Srbija protiv nasilja" ispred Republičke izborne komisije (RIK) je počeo, a protest su podržale i neke javne ličnosti. Među njima je i glumac Branislav Trifunović koji je rekao da je na… »
Branislav Trifunović na protestu: Danas je Sveti Nikola, odlučio sam da budem sa najbližima
N1 Info 19.12.2023
Glumac Branislav Trifunović izjavio je da je na protestu ispred RIK prvenstveno zbog studenata. Trifunović kaže da kad je čuo „njih troje u žučnoj raspravi sa Srđanom Milivojevićem i Ćutom sinoć, nekako su ga ponovo uključili“. „Čini mi se da smo svi… »
Vesti dana »

Od sutra jeftinije osnovne namirnice: Evo kompletnog spiska proizvoda i primera cena
Ozon pre 26 minutajoš 30 povezanih

Dončić drži Sloveniji glavu iznad vode, surovi Janis uništava Gruziju
Nova pre 26 minutajoš 93 povezane

Da se naježiš! Kss poslao emotivnu poruku Bogdanu bogdanoviću: "Naš kapiten je uvek davao sve za Srbiju – srce, energiju, borbu i veru..."
Kurir pre 31 minutajoš 23 povezane

Vremenska prognoza za nedelju 31. avgust 2025: Danas promenljivo oblačno i svežije
RTV Novi Pazar pre 3 satajoš 22 povezane