Povezane vesti
„Toliko sam polagao na karijeru u Srbiji, umesto da sam imao dete pre deset godina kad sam imao priliku“
Nova 19.12.2023
Pevač iskreno o svom privatnom životu. Pevač i baletski igrač Aleksa Jelić je ekskluzivno u emisiji „ Ispovest“ autora i voditelja Nemanje Vasiljevića, ispričao da želi da mu surogat majka rodi dete. On je u procesu već par meseci u Kolumbiji. Pevač nam… »
„Ženu koja će mi roditi dete nisam mogao da vidim, niti ću imati mogućnost da je ikada upoznam“
Nova 19.12.2023
Pevač iskreno o procesu dobijanja deteta. Pevač i baletski igrač, Aleksa Jelić otvorio je svoju dušu u emisiji „ Ispovest“ autora i voditelja Nemanje Vasiljevića u kojoj je ekskluzivno ispričao da ću uz pomoć surogat majke postati roditelj. Pevač je… »
Vesti dana »
Aleksić (NPS): Izmene zakona vode privatizaciji pravosuđa i odustajanju od evropskog puta
Beta pre 15 minutajoš 69 povezanih
Sastanak zvaničnika SAD, Danske i Grenlanda pomeren iz Bele kuće u zgradu Ajzenhauer
RTV pre 1 satjoš 26 povezanih
Brnabićeva: Poseta poslanika EP nije preterano bitna, važne su posete koje se najave
RTV pre 5 satijoš 16 povezanih
Ajnhornov biznis u Srbiji: Insight partners zaradio 1,4 miliona evra u 2024.
Danas pre 1 satjoš 4 povezane
"Napad je moguć i deluje vrlo izvesno": Analitičari o potencijalnom sukobu SAD-a i Irana
Mondo pre 1 satjoš 30 povezanih