Povezane vesti
„Toliko sam polagao na karijeru u Srbiji, umesto da sam imao dete pre deset godina kad sam imao priliku“
Nova 19.12.2023
Pevač iskreno o svom privatnom životu. Pevač i baletski igrač Aleksa Jelić je ekskluzivno u emisiji „ Ispovest“ autora i voditelja Nemanje Vasiljevića, ispričao da želi da mu surogat majka rodi dete. On je u procesu već par meseci u… »
„Ženu koja će mi roditi dete nisam mogao da vidim, niti ću imati mogućnost da je ikada upoznam“
Nova 19.12.2023
Pevač iskreno o procesu dobijanja deteta. Pevač i baletski igrač, Aleksa Jelić otvorio je svoju dušu u emisiji „ Ispovest“ autora i voditelja Nemanje Vasiljevića u kojoj je ekskluzivno ispričao da ću uz pomoć surogat majke postati roditelj… »
Vesti dana »

Studenti, đaci i profesori marširaju ka Beogradu – kolone iz gradova širom Srbije
RTS pre 1 satjoš 32 povezane

BLOG: Vulinovi demonstranti sat i po blokirali ulaz u N1, ispraćeni povicima zaposlenih iz Erport sitija
N1 Info pre 1 satjoš 46 povezanih

Završen protest radnika GSP-a: Zahtevi nisu ispunjeni, ignorisanje povećava nezadovoljstvo (VIDEO)
Insajder pre 18 minutajoš 16 povezanih

Bogdan iskreno posle 30 ubačenih poena Još uvek učim da igra sa Hardenom
Dnevnik pre 1 satjoš 16 povezanih

Scenariji Trampove osvete: Svi čekaju da vide da li će Putin da kaže "ne" primirju, na njega bi mogla da se sruči lavina
Mondo pre 29 minutajoš 44 povezane