Povezane vesti
Kampaco se na srpskom zahvalio Zvezdi i Delijama, odgovorio mu i Dončić: "Ko ti je pomogao..."
Telegraf 19.12.2023
Ne zaboravlja Argentinac period proveden u crveno - belom dresu. Košarkaši Crvene zvezde poraženi su od Real Madrida rezultatom 72:58, u okviru 15. kola Evrolige. Pred sam početak duela crveno - beli su svom nekadašnjem košarkašu Fakundu Kampacu uručili… »
Kampaco presrećan zbog povratka u Beograd: "Prelep grad, ljudi su bili veoma ljubazni prema mojoj porodici"
Telegraf 19.12.2023
Argentinac ne zaboravlja šta je sve doživeo u glavnom gradu Srbije. Košarkaši Crvene zvezde su poraženi od Real Madrida, a meč je između ostalog obeležio i povratak Fakunda Kampaca u Beograd prvi put nakon što je potpisao za Kraljeviće posle crveno-belih… »
Vesti dana »

Bler: Plan Bele kuće za okončanje rata u Gazi je smeo i inteligentan
Politika pre 1 satjoš 11 povezanih

"Ne mogu iz ove kože, Molim vas ne bombardujte me": Oglasila se Sita Ahmić nakon što je njen sin ušao u "Elitu 9" - ništa nije znala
Blic pre 2 satajoš 6 povezanih

„Neraspoređen u vladi, ali raspoređen u kriminalnim strukturama“: Sagovornici Danasa o dolasku Novaka Nedića na protest protiv blokada
Danas pre 3 satajoš 1 povezana

Završen most na Savi kod Sremske Rače, sutra počinju ispitivanja probnim opterećenjem
Danas pre 3 satajoš 2 povezane

Studenti u blokadi Pravnog fakulteta u Nišu najavili protest povodom 11 meseci od pada nadstrešnice
Blic pre 4 satijoš 2 povezane