Повезане вести

Несторовић: Опозиција ствара атмосферу Мајдана

Несторовић: Опозиција ствара атмосферу Мајдана

Политика 20.12.2023
„Ми – глас из народа” неће се водити идејом политичке трговине, јер би она убила покрет, рекао је за Спутњик др Бранимир Несторовић. „Не бисмо више имали кредибилитет ако бисмо изашли једнократно на изборе, освојили нешто, па то… »
Несторовић најавио могућу подршку напредњацима

Несторовић најавио могућу подршку напредњацима

Слободна Европа 20.12.2023
Носилац листе "Ми, глас из народа" Бранимир Несторовић изјавио је да ова листа сигурно неће бити ни у каквој коалицији и договору са најјачом опозиционом листом "Србија против насиља". Он је поновио да не би ишли ни са ким у… »
„Ако се крало у Београду, крало се свуда. Више рада пешке, а мање друштвених мрежа“: Аналитичари о изборима у Војводини…

„Ако се крало у Београду, крало се свуда. Више рада пешке, а мање друштвених мрежа“: Аналитичари о изборима у Војводини…

Данас 20.12.2023
Српска напредна странка освојила је око 38,8 одсто гласова у Новом Саду на парламентарим изборима, док је на другом месту коалиција „Србија против насиља“ са око 34,3 одсто, говоре подаци око 95 одсто пребројаних гласова… »
Ко чини бирачко тело др Бранимира Несторовића? Трикош: Његова харизматска фигура прави велику разлику

Ко чини бирачко тело др Бранимира Несторовића? Трикош: Његова харизматска фигура прави велику разлику

Еуроневс 20.12.2023
Од изјаве др Бранимира Несторовића, носиоца листе "Ми - глас народа" да на градском нивоу неће у коалицију ни са влашћу, ни са опзиционим алтернативама, па до најновије информације да је можда ипак спреман да пружи мањинску… »
Јовановић Ћута: Београдом ће владати СНС и треће око, ако се не понове избори

Недељник 20.12.2023
Председник Еколошког устанка и један од лидера листе „Србија против насиља“ Александар Јовановић Ћута изјавио је данас да та коалиција не би требало да учествује у раду градског парламента уколико београдски избори не буду… »
Јовановић Ћута: Ако се не понове избори, Београдом ће владати СНС и треће око

Јовановић Ћута: Ако се не понове избори, Београдом ће владати СНС и треће око

Данас 20.12.2023
Председник Еколошког устанка и један од лидера листе „Србија против насиља“ Александар Јовановић Ћута изјавио је данас да та коалиција не би требало да учествује у раду градског парламента уколико београдски избори не буду… »
Миливојевић о Несторовићевој изјави: Мањинска подршка се у овој земљи изражава са много нула

Миливојевић о Несторовићевој изјави: Мањинска подршка се у овој земљи изражава са много нула

Н1 Инфо 20.12.2023
"Србија против насиља" неће одустати од институционалне борбе и захтеваће да се ГИК изјасни по питању београдских избора, а очекујемо и омасовљење протеста, рекао је Срђан Миливојевић из Демократске странке. „Ми од протеста… »
Несторовић: Нећемо ни у којој варијанти у коалицију са "Србијом против насиља"

Несторовић: Нећемо ни у којој варијанти у коалицију са "Србијом против насиља"

Блиц 20.12.2023
-Сасвим је јасно да нећемо ни у којој варијанти са покретом Србија против насиља, они су оличење свега против чега се боримо. Видите како стварају атмосферу Мајдана у Србији. Притом, јасно је да не могу да победе на изборима… »

Н1 Инфо 20.12.2023
Председник Еколошког устанка и један од лидера листе "Србија против насиља" Александар Јовановић Ћута изјавио је данас да та коалиција не би требало да учествује у раду градског парламента уколико београдски избори не буду… »
Милош Јовановић: Нови избори у Београду су можда најбоље решење, протест опозиције недовољно промишљен

Милош Јовановић: Нови избори у Београду су можда најбоље решење, протест опозиције недовољно промишљен

Н1 Инфо 20.12.2023
Председник Нове демократске странке Србије (НДСС) и један од лидера коалиције НАДА Милош Јовановић изјавио је да се залаже за одржавање нових избора у Београду, али да сада све зависи од покрета који води доктор Бранимир… »
Ми - Глас из народа: Никакве коалиције ни са СНС ни са СПН се уопште не разматрају

Ми - Глас из народа: Никакве коалиције ни са СНС ни са СПН се уопште не разматрају

Правда 20.12.2023
Покрет Ми - Глас из народа поручио је својим гласачима да неће улазити у коалиције са СНС и листом Србија против насиља и да не верују новинским текстовима који тврде тако нешто. “Ових дана ћете прочитати разне наше интервјуе, у… »
Милош Јовановић: Ми више нисмо правна држава, и народ је изгубио поверење у институције

Милош Јовановић: Ми више нисмо правна држава, и народ је изгубио поверење у институције

Недељник 20.12.2023
(Бета) – Председник Нове демократске странке Србије (НДСС) и један од лидера коалиције НАДА Милош Јовановић изјавио је да се залаже за одржавање нових избора у Београду, али да сада све зависи од покрета који води доктор… »
Јовановић Ћута за БЕТУ: Ако се не понове избори, Београдом ће владати СНС и треће око

Јовановић Ћута за БЕТУ: Ако се не понове избори, Београдом ће владати СНС и треће око

Радио сто плус 20.12.2023
Јовановић је агенцији Бета казао да очекује да опозиција неће признати крађу на београдским изборима и да не би требало да учествује у раду градске скупштине. “Позивам (Александар) Вучића да прекине с овом агонијом и да распише… »
Милош Јовановић: Брзо смо заборавили да је власт изгубила већину у Београду, а то је суштина

Милош Јовановић: Брзо смо заборавили да је власт изгубила већину у Београду, а то је суштина

Нова 20.12.2023
Предсеник Новог ДСС-а и носилац листе коалиција НАДА, Милош Јовановић у емисији "Међу нама" коментарисао је изборне резултате и актуалне протесте опозиције. Коментаришићи одлуку једног дела опозиције да не признају, не само… »
Милош Јовановић (Нови ДСС): Истерати Несторовића на чистац

Милош Јовановић (Нови ДСС): Истерати Несторовића на чистац

Данас 20.12.2023
Председник Нове демократске странке Србије и један од лидера коалиције НАДА Милош Јовановић изјавио је да се залаже за одржавање нових избора у Београду, али да сада све зависи од покрета који води доктор Бранимир Несторовић и… »

Нови магазин 20.12.2023
"Србија против насиља" неће одустати од институционалне борбе и захтеваће да се ГИК изјасни по питању београдских избора, а очекујемо и омасовљење протеста, рекао је Срђан Миливојевић из Демократске странке. „Ми од протеста… »
СНС бира с ким у власт

СНС бира с ким у власт

Вести онлине 20.12.2023
Председник Србије Александар Вучић је изјавио да он, као председник Републике, мора да саслуша парламентарну већину када су у питању кандидати за премијера, као и да ће, ако носилац листе Бранимир Несторовић Ми – Глас из народа… »
Осам од 11 листи у парламенту Власотинца

Осам од 11 листи у парламенту Власотинца

Југ пресс 20.12.2023
ВЛАСОТИНЦЕ Општинска изборна комисија Власотинца, на основу обрађених резултата са 57 од 58 изборних места објавила је прелиминарне резултате на основу којих је листа „АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ – Власотинце не сме да стане“ освојила 24… »
Јовановић (Нови ДСС): Нови избори у Београду можда су најбоље решење

Јовановић (Нови ДСС): Нови избори у Београду можда су најбоље решење

Јовановић је за телевизију Нова С рекао да је власт “изгубила изборе у Београду” и да са 53 или 54 одборника више нема већину. “Сада треба сести с Несторовићем и видети да ли је спреман да с остатком опозиције учествује у промени… »
Да ли ће Несторовићева странка бити тас на ваги?Један од оснивача покрета "МИ - Глас из народа" за Еуроневс Србија

Да ли ће Несторовићева странка бити тас на ваги?Један од оснивача покрета "МИ - Глас из народа" за Еуроневс Србија

Еуроневс 20.12.2023
Од става да неће ићи ни са ким у коалицију, листа и "МИ - Глас из народа" дошла је до размишљања о могућности давања мањинске подршке напредњацима и социјалистима за формирање власти у Београду, што је за Вечерње новости… »
Нестровић поновио свој став: Нећемо са „Србијом против насиља“, могућа подршка Вучићу

Нестровић поновио свој став: Нећемо са „Србијом против насиља“, могућа подршка Вучићу

Недељник 20.12.2023
(Бета) – Носилац листе „Ми глас из народа“ Бранимир Несторовић изјавио је да он и његови саборци из истоименог покрета сигурно неће бити ни у каквој коалицији и договору са „Србијом против насиља“, додајући – „видите шта раде… »
Несторовић: Нећемо са ‘Србијом против насиља’, могућа подршка Вучићу

Глас Зајечара 20.12.2023
Носилац листе „Ми глас из народа“ Бранимир Несторовић изјавио је да он и његови саборци из истоименог покрета сигурно неће бити ни у каквој коалицији и договору са „Србијом против насиља“, додајући – „видите шта раде сада после… »
"Ушли смо у ову причу јер желимо да очувамо интегритет Србије, а не због новца"

"Ушли смо у ову причу јер желимо да очувамо интегритет Србије, а не због новца"

Правда 20.12.2023
Сачекаћемо коначне резултате, не бисмо ишли ни са ким у коалицију, јер смо се тако на почетку договорили, изјавио је Бранимир Несторовић, носилац листе "МИ - Глас из народа". Он је за "Новости" рекао да ће се њих 11 оснивача… »
Насловне стране за среду 20. децембар

Насловне стране за среду 20. децембар

БЛИЦ – “Кључне дилеме после избора” – о питањима која остају отворена после избора. Лекари саветују опрез: “Све више срчаних и можданих удара због загађења”. НОВОСТИ – “Напредњаци без премца у 165 општина” – о броју освојених… »

“Сачекаћемо коначне резултате, не бисмо ишли ни с ким у коалицију, јер смо се тако на почетку договорили”, рекао је Несторовић за Вечерње новости. Додао је да ће оснивачи покрета, њих 11, “ових дана да се састане и да гласа, па… »
Несторовић каже да неће са СПН, али могуће да подржи „СНС и СПС за неке предлоге“

Несторовић каже да неће са СПН, али могуће да подржи „СНС и СПС за неке предлоге“

Н1 Инфо 20.12.2023
Носилац листе "Ми глас из народа" Бранимир Несторовић изјавио је да он и његови саборци из истоименог покрета сигурно неће бити ни у каквој коалицији и договору са "Србијом против насиља", додајући - "видите шта раде сада после… »
Несторовиц́: Могуц́а и мањинска подршка СНС-у и СПС-у у Београду

Несторовиц́: Могуц́а и мањинска подршка СНС-у и СПС-у у Београду

Спутник 20.12.2023
Сачекац́емо коначне резултате, не бисмо ишли ни са ким у коалицију, јер смо се тако на почетку договорили. Нас 11 оснивача покрета ових дана ц́е да се састане и да гласа, па ц́емо да видимо да ли да будемо мањинска подршка СНС и… »
Несторовић најавио могућу подршку Вучићу: О опозицији каже да праве атмосферу Мајдана

Несторовић најавио могућу подршку Вучићу: О опозицији каже да праве атмосферу Мајдана

Нова 20.12.2023
Носилац листе "Ми глас из народа" Бранимир Несторовић изјавио је да он и његови саборци из истоименог покрета сигурно неће бити ни у каквој коалицији и договору са "Србијом против насиља", додајући - "видите шта раде сада после… »
"Могућа мањинска подршка СНС и СПС за власт у Београду": Несторовић: Ми јесмо опозиција, али не свему

"Могућа мањинска подршка СНС и СПС за власт у Београду": Несторовић: Ми јесмо опозиција, али не свему

Блиц 19.12.2023
Бранимир Несторовић, лидер листе "Ми - Глас из народа" изјавио је да је након одржаних избора на којима је та листа, према досад обрађеном изборном материјалу, освојила 5.37 одсто гласова на београдским изборима, могућа и… »
Борис Тадић о протесту: Од првог тренутка смо на протестима испред РИК-а

Борис Тадић о протесту: Од првог тренутка смо на протестима испред РИК-а

Данас 19.12.2023
Лидер Социјалдемократске странке (СДС) Борис Тадић објавио је вечерас да СДС учествује, „од првог тренутка“ на протестима испред седишта Републичке изборне комисије (РИК) у Београду. Тадић, бивши председник Србије је на… »

Вести дана »