Povezane vesti
"Valjao sam benzin, živeo od humanitarne" Bolna ispovest našeg glumca: Tražio sam drva da se ugrejemo, a on je repetirao…
Kurir 20.12.2023
Glumac i voditelj Dragan Marinković Maca o privatnom životu ne govori često, ali je u jednoj velikoj ispovesti izneo potresne detalje o odrastanju. - Svašta smo preživeli tih ratnih godina. Nismo imali čime da se grejemo, pa sam otišao u jedan… »
"Živeli smo od humanitarne pomoći, grejali vodu da se kupamo" Bolna ispovest našeg glumca, otac mu se ženio devet puta: "Da…
Blic 20.12.2023
Glumac i voditelj Dragan Marinković Maca o privatnom životu ne govori često, ali je u jednoj velikoj ispovesti izneo potresne detalje o odrastanju. On se prisetio najbolnijih trenutaka, nemaštine i bede. - Svašta smo preživeli tih ratnih godina… »
Vesti dana »
uživo Skupština Srbije usvojila budžet za 2025. u načelu, opozicija ne učestvuje u sednici
NIN pre 29 minutajoš 43 povezane
Počeo primirje Izraela i libanskog Hezbolaha posle više od godinu dana borbi
BBC News pre 29 minutajoš 35 povezanih
Uništena ukrajinska baza u Harkovu: Pogođena municija, detonirana burad sa gorivom - "ima mnogo poginulih"!
Pravda pre 1 satjoš 16 povezanih
Skupština grada Beograda: Crvena farba prosuta po stolu predsedavajućeg i govornici
NIN pre 41 minutajoš 12 povezanih
Nova računica: Zvezda mora da sakupi ovaj broj poena ukoliko želi u narednu fazu! (foto)
Hot sport pre 41 minutajoš 11 povezanih