Повезане вести

"Делима ме избацујеш напоље" Ша заурлао на Миону па јој припетио раскидом! Репер не посустаје са провокацијама!

"Делима ме избацујеш напоље" Ша заурлао на Миону па јој припетио раскидом! Репер не посустаје са провокацијама!

Курир 20.12.2023
Ријалити учесници Ненад Алексић Ша и Миона Јовановић имају жестоке проблеме у вези, а сада су поново имали сукоб а ово је разлог. - Доста ми је помињања људи који су напољу, бивших! Мени треба да уживамо у наредном периоду… »
"Не верујем шта ради" Станислав запенио због љубавног односа репера и његове бишве! Једно питање га је посебно запрепастило…

"Не верујем шта ради" Станислав запенио због љубавног односа репера и његове бишве! Једно питање га је посебно запрепастило…

Курир 20.12.2023
Ријалити учесници Ненад Алексић Ша и Миона Јовановић упловили су у бурну љубавну аферу, а њихов однос предмет је многих разглабања. Миона се последњих дана опустила више него иначе, те је синоћ, пре журке у "Елити", била у… »
Репер након свађе са мионом доживео нервни слом: Покушао да побегне из ријалитија, Јовановићева урлала "Не прави идиота од…

Репер након свађе са мионом доживео нервни слом: Покушао да побегне из ријалитија, Јовановићева урлала "Не прави идиота од…

Курир 20.12.2023
Ненад Алексић Ша и Миона Јовановић након готово свакодневних свађа поново су заратили, те је репер опет пожелео да напусти "Елиту". - Д**а ме цео дан. Не могу бре више - рекао је Ненад Алексић Ша. - Морате лепо да причате - додао… »
"Не верујем шта ради": Мионин бивши дечко запрепашћен њеним понашањем у ''Елити'', размењивала нежности са Ша пред камерама…

"Не верујем шта ради": Мионин бивши дечко запрепашћен њеним понашањем у ''Елити'', размењивала нежности са Ша пред камерама…

Блиц 20.12.2023
Миона Јовановић раскинула је са Станиславом Крофаком, ММА Борцем из Хрватске због репера Ненада Алексића Ша. Миона је, наиме, упловила у везу са репером иако се он још није развео од садашње супруге Вање Алексић. Миона и Ша… »
Ша хоће да бежи из "елите": Репер сазнао да му се љубавница мува са Анђелом, потпуно се избезумио, па направио шок потез

Ша хоће да бежи из "елите": Репер сазнао да му се љубавница мува са Анђелом, потпуно се избезумио, па направио шок потез

Блиц 20.12.2023
Репер Ненад Алексић Ша упловио је у емотивну везу са Мионом Јовановић иако се још није развео од супруге Вање Алексић. Међутим, у њиховом односу не цветају руже, па скоро свакодневно имају жестоке свађе пред камерама. Наиме… »

Вести дана »