Повезане вести
"Делима ме избацујеш напоље" Ша заурлао на Миону па јој припетио раскидом! Репер не посустаје са провокацијама!
Курир 20.12.2023
Ријалити учесници Ненад Алексић Ша и Миона Јовановић имају жестоке проблеме у вези, а сада су поново имали сукоб а ово је разлог. - Доста ми је помињања људи који су напољу, бивших! Мени треба да уживамо у наредном периоду… »
"Не верујем шта ради" Станислав запенио због љубавног односа репера и његове бишве! Једно питање га је посебно запрепастило…
Курир 20.12.2023
Ријалити учесници Ненад Алексић Ша и Миона Јовановић упловили су у бурну љубавну аферу, а њихов однос предмет је многих разглабања. Миона се последњих дана опустила више него иначе, те је синоћ, пре журке у "Елити", била у… »
Репер након свађе са мионом доживео нервни слом: Покушао да побегне из ријалитија, Јовановићева урлала "Не прави идиота од…
Курир 20.12.2023
Ненад Алексић Ша и Миона Јовановић након готово свакодневних свађа поново су заратили, те је репер опет пожелео да напусти "Елиту". - Д**а ме цео дан. Не могу бре више - рекао је Ненад Алексић Ша. - Морате лепо да причате - додао… »
"Не верујем шта ради": Мионин бивши дечко запрепашћен њеним понашањем у ''Елити'', размењивала нежности са Ша пред камерама…
Блиц 20.12.2023
Миона Јовановић раскинула је са Станиславом Крофаком, ММА Борцем из Хрватске због репера Ненада Алексића Ша. Миона је, наиме, упловила у везу са репером иако се он још није развео од садашње супруге Вање Алексић. Миона и Ша… »
Ша хоће да бежи из "елите": Репер сазнао да му се љубавница мува са Анђелом, потпуно се избезумио, па направио шок потез
Блиц 20.12.2023
Репер Ненад Алексић Ша упловио је у емотивну везу са Мионом Јовановић иако се још није развео од супруге Вање Алексић. Међутим, у њиховом односу не цветају руже, па скоро свакодневно имају жестоке свађе пред камерама. Наиме… »
Вести дана »
Одложено суђење студентима из Ниша ухапшеним након Видовданског протеста
Јужне вести пре 1 сатјош 29 повезаних
Ђедовић: Држава ће учинити све да очува стабилност снабдевања горивом и енергетску стабилност
Бета пре 1 сатјош 39 повезаних