Povezane vesti
"Delima me izbacuješ napolje" Ša zaurlao na Mionu pa joj pripetio raskidom! Reper ne posustaje sa provokacijama!
Kurir 20.12.2023
Rijaliti učesnici Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović imaju žestoke probleme u vezi, a sada su ponovo imali sukob a ovo je razlog. - Dosta mi je pominjanja ljudi koji su napolju, bivših! Meni treba da uživamo u narednom periodu, da smo srećni… »
Ša ne zna gde udara: Preti Mioni raskidom - spominje joj bivše, tera je da mu prizna emocije: "delima me izbacuješ napolje"…
Blic 20.12.2023
Učesnici "Elite" Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša posvađali su se oko čitavog niza stvari, a čini se da im nikako ne ide u vezi. - Dosta mi je pominjanja ljudi koji su napolju, bivših! Meni treba da uživamo u narednom periodu, da smo srećni… »
"Ne verujem šta radi" Stanislav zapenio zbog ljubavnog odnosa repera i njegove bišve! Jedno pitanje ga je posebno…
Kurir 20.12.2023
Rijaliti učesnici Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović uplovili su u burnu ljubavnu aferu, a njihov odnos predmet je mnogih razglabanja. Miona se poslednjih dana opustila više nego inače, te je sinoć, pre žurke u "Eliti", bila u vrelom zanosu sa… »
Nenad Aleksić Ša doživeo nervni slom: - beži iz elite Žestoko se sukobio sa Mionom, ona ga spustila pred svima: "Ne pravi…
Blic 20.12.2023
Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović žestoko su zaratili, a nakon sukoba reper je urlao i poželeo da napusti rijaliti. - D**a me ceo dan. Ne mogu bre više - rekao je Nenad Aleksić Ša. - Morate lepo da pričate - dodao je Đedović. - Ne mogu više… »
Reper nakon svađe sa mionom doživeo nervni slom: Pokušao da pobegne iz rijalitija, Jovanovićeva urlala "Ne pravi idiota od…
Kurir 20.12.2023
Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović nakon gotovo svakodnevnih svađa ponovo su zaratili, te je reper opet poželeo da napusti "Elitu". - D**a me ceo dan. Ne mogu bre više - rekao je Nenad Aleksić Ša. - Morate lepo da pričate - dodao je Đedović. -… »
"Ne verujem šta radi": Mionin bivši dečko zaprepašćen njenim ponašanjem u ''Eliti'', razmenjivala nežnosti sa Ša pred…
Blic 20.12.2023
Miona Jovanović raskinula je sa Stanislavom Krofakom, MMA Borcem iz Hrvatske zbog repera Nenada Aleksića Ša. Miona je, naime, uplovila u vezu sa reperom iako se on još nije razveo od sadašnje supruge Vanje Aleksić. Miona i Ša nakon što su… »
Ša hteo da beži iz elite! Reper saznao da mu se ljubavnica muva sa Anđelom, izbezumio se, a pred zoru Miona popustila i dala…
Kurir 20.12.2023
Reper Nenad Aleksić Ša uplovio je u emotivnu vezu sa Mionom Jovanović iako se još nije razveo od supruge Vanja Ignjatović. Međutim, u njihovom odnosu ne cvetaju ruže, pa skoro svakodnevno imaju žestoke svađe pred kamerama. Naime, Nenad Aleksić… »
Ša hoće da beži iz "elite": Reper saznao da mu se ljubavnica muva sa Anđelom, potpuno se izbezumio, pa napravio šok potez
Blic 20.12.2023
Reper Nenad Aleksić Ša uplovio je u emotivnu vezu sa Mionom Jovanović iako se još nije razveo od supruge Vanje Aleksić. Međutim, u njihovom odnosu ne cvetaju ruže, pa skoro svakodnevno imaju žestoke svađe pred kamerama. Naime, Nenad Aleksić Ša… »
Vesti dana »
RTS: Stanje povređenih u nesreći na Železničkoj stanici u Novom Sadi i dalje teško
Beta pre 2 satajoš 13 povezanih
Danas u 11.52 staje Novi Sad, stanite i vi: 14 minuta za 14 poginulih u padu nadstrešnice u Novom Sadu
Nova pre 2 satajoš 8 povezanih
Politička platforma Solidarnost podržava današnju akciju u Novom Sadu da sve stane na 14 minuta
Radio 021 pre 1 satjoš 11 povezanih
„Antivakser“ na čelu Ministarstva zdravlja SAD: Ko je Robert Kenedi mlađi
N1 Info pre 1 satjoš 9 povezanih