Повезане вести

Андреј је усред ноћи у Немачкој чуо српкињу да виче "бежи од мене" Пред његовим очима одвијала се драма: Уследио филмски…

Андреј је усред ноћи у Немачкој чуо српкињу да виче "бежи од мене" Пред његовим очима одвијала се драма: Уследио филмски…

Курир 20.12.2023
Херој којем се јавно, путем друштвених мрежа, захвалила нападнута Српкиња М. У. је Андреј Марић (28) из Херцег Новог. Он је спасао девојку из Србије М.У. (24) коју је таксиста напао у петак око 1 час у Офенбаху у Немачкој… »
Андреј је херој који је спасао девојку од побеснелог таксисте: Видео сам како је вуче и чупа, звала је упомоћ

Андреј је херој који је спасао девојку од побеснелог таксисте: Видео сам како је вуче и чупа, звала је упомоћ

Телеграф 20.12.2023
Иако је Андреј, како каже, викао таксисти да пусти девојку он то ипак није учинио, а онда је сишао доле и исчупао девојку из његових руку. Херој којем се јавно, путем друштвених мрежа, захвалила нападнута Српкиња М. У. је… »
Српкињу таксиста вукао и чупао за косу због 6 евра: Спасао је младић који је чуо језиву свађу око цене вожње

Српкињу таксиста вукао и чупао за косу због 6 евра: Спасао је младић који је чуо језиву свађу око цене вожње

Телеграф 20.12.2023
Девојци је наводно таксиста хтео да наплати вожњу која је за 6-7 евра скупља од оне која пише на апликацији. Тада је почео да је вуче и чупа за косу. Нападу на Српкињу М.Р. који се догодио у петак око 01.00 час у Офенбаху у… »
Нападнута Српкиња у таксију у Немачкој: Комшије чуле буку, позвана полиција

Нападнута Српкиња у таксију у Немачкој: Комшије чуле буку, позвана полиција

Телеграф 20.12.2023
Девојку је, како сазнаје Телеграф.рс одбранио младић који је чуо буку. Српкиња М.У. (24) нападнута је у Офенбаху у Немачкој, сазнаје Телеграф.рс. Њу је, према нашим информацијама физички напао таксиста у петак око 01.00 час… »
„Видео сам како човек агресивно вуче и чупа девојку“: Исповест младића који је спасао Српкињу од нападача у Немачкој

„Видео сам како човек агресивно вуче и чупа девојку“: Исповест младића који је спасао Српкињу од нападача у Немачкој

Нова 20.12.2023
Херој којем се јавно, путем друштвених мрежа, захвалила нападнута Српкиња М. У. је Андреј Марић (28) из Херцег Новог. Он је спасао девојку из Србије М.У. (24) коју је таксиста напао у петак око 01.00 час у Офенбаху у Немачкој… »
Српкињу (24) напао таксиста усред ноћи! Драма у Немачкој, хтео да јој наплати више вожњу, комшије чуле вриске!

Српкињу (24) напао таксиста усред ноћи! Драма у Немачкој, хтео да јој наплати више вожњу, комшије чуле вриске!

Мондо 20.12.2023
Српкиња М.У. (24) нападнута је у таксију у немачком граду Офенбаху. Српкиња М.У. (24) нападнута је у таксију у немачком граду Офенбаху. Српкиња М.У. (24) нападнута је у таксију у немачком граду Офенбаху. Према првим… »
Млада Српкиња нападнута у таксију у Немачкој: Насрнуо у глуво доба ноћи, а онда је бука пробудила комшије! Ево како се спасла…

Млада Српкиња нападнута у таксију у Немачкој: Насрнуо у глуво доба ноћи, а онда је бука пробудила комшије! Ево како се спасла…

Курир 20.12.2023
ОФЕНБАХ - Српкиња М.У. (24) нападнута је у Офенбаху у Немачкој. Њу је физички напао таксиста у петак око 1 час. Напад је пробудио и комшије. Како се сазнаје, девојку је одбранио младић који је чуо буку. Она је случај пријавила… »

Вести дана »