Povezane vesti
Dodik stigao u Sud BiH, dočekan aplauzom
Politika 20.12.2023
SARAJEVO – Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik stigao je u Sud Bosne i Hercegovine gde će biti održan glavni pretres protiv njega i v.d. direktora Službenog glasnika Srpske Miloša Lukića. Postupak protiv Dodika i Lukića pokrenut je zbog… »
Ponovo odložen glavni pretres protiv Dodika i Lukića u Sudu BiH; Naredno ročište 17. januara
RTV 20.12.2023
SARAJEVO - Glavni pretres protiv predsednika Republike Srpske Milorada Dodika i v.d. direktora Službenog glasnika Srpske Miloša Lukića ponovo je odložen u Sudu BiH. Sudija Suda BiH Mirsad Strika odredio je za 17. januar naredno ročište. Pretres je… »
„Dovlače me u najzagađeniji grad da me zatruju“: Dodiku ponovo odloženo ročište
Novi magazin 20.12.2023
Ročište predsedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku koje je trebalo da počne u 13 sati, odloženo je. Odbrana optuženih zatražila je izuzeće tužioca Tužilaštva Bosne i Hercegovine. Takođe, upućen je nov zahtev za prebacivanje predemeta u Banjaluku zbog… »
„Dovlače me u najzagađeniji grad da me zatruju“: Dodiku ponovo odloženo ročište
N1 Info 20.12.2023
Ročište predsedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku koje je trebalo da počne u 13 sati, odloženo je. Odbrana optuženih zatražila je izuzeće tužioca Tužilaštva Bosne i Hercegovine. Takođe, upućen je nov zahtev za prebacivanje predemeta u Banjaluku zbog… »
"Dovlače me u najzagađeniji grad da me zatruju" Odgođeno suđenje Dodiku i Lukiću u Sudu BiH, tužioci nisu bili spremni
Blic 20.12.2023
Glavni pretres u predmetu protiv predsednika Republike Srpske Milorada Dodika odgođen je u Sudu Bosne i Hercegovine. Pretres je odgođen jer tužioci Tužilaštva BiH nisu bili spremni za uvodne reči, a Dodikova odbrana je tražila izuzeće sva tri tužioca… »
Dodik stigao u Sud BiH: Dočekan velikim aplauzom (video)
Večernje novosti 20.12.2023
PREDSEDNIK Republike Srpske Milorad Dodik stigao je u Sud Bosne i Hercegovine, gde će biti održan glavni pretres protiv njega i v. d. direktora Službenog glasnika Srpske Miloša Lukića. Foto: JutjubPrintskrin/Avaz Postupak protiv Dodika i Lukića pokrenut… »
Schmidt pozvao Tužilaštvo BiH i policiju da reagiraju u slučaju proslave dana RS-a
Al Jazeera 20.12.2023
Proslava 9. januara kao entitetskog praznika RS-a predstavlja nepoštivanje odluka Ustavnog suda BiH i odluka visokog predstavnika, što je krivično djelo, rekao je visoki predstavnik. Visoki predstavnik međunarodne zajednice u Bosni i Hercegovini… »
Šmit ponovo osporava pravo obeležavanja Dana Republike Srpske
Politika 20.12.2023
SARAJEVO – Kristijan Šmit, koji u Republici Srpskoj nije priznat kao visoki predstavnik u BiH, ponovio je danas da je obeležavanje 9. januara kao Dana Republike Srpske, kako navodi, „jasan i direktan propust u sprovođenju konačnih i obavezujućih odluka… »
U Sudu BiH danas glavni pretres na suđenju Dodiku
Novi magazin 20.12.2023
U Sudu BiH danas za 13 časova zakazan je glavni pretres na suđenju predsedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku i vršiocu dužnosti direktora Službenog glasnika RS Milošu Lukiću, koji su optuženi za neizvršavanje odluka visokog predstavnika. Prethodno je… »
U Sudu BiH danas glavni pretres na suđenju Dodiku
Danas 20.12.2023
U Sudu BiH danas za 13 časova zakazan je glavni pretres na suđenju predsedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku i vršiocu dužnosti direktora Službenog glasnika RS Milošu Lukiću, koji su optuženi za neizvršavanje odluka visokog predstavnika. Prethodno je… »
Vesti dana »
RIK doneo odluku o određivanju biračkih mesta u inostranstvu - 11 više u odnosu na prošle izbore
Newsmax Balkans pre 57 minutajoš 18 povezanih
Ko ima najveće šanse da bude premijer Srbije? Istekao rok za podnošenje lista, ovo su poslednja istraživanja pred izbore
Mondo pre 17 minutajoš 21 povezana
Obrađena polovina glasova na izborima u Brazilu, Bolsonaro osvojio više od 50 odsto
NIN pre 17 minutajoš 20 povezanih
Strani mediji: Izbori u BiH nisu doneli velike promene na političkoj sceni
Beta pre 27 minutajoš 30 povezanih
Španski premijer Sančez raspisao vanredne izbore zbog stambene krize
BBC News pre 7 minutajoš 17 povezanih