Повезане вести
Додик стигао у Суд БиХ, дочекан аплаузом
Политика 20.12.2023
САРАЈЕВО – Председник Републике Српске Милорад Додик стигао је у Суд Босне и Херцеговине где ће бити одржан главни претрес против њега и в.д. директора Службеног гласника Српске Милоша Лукића. Поступак против Додика и Лукића… »
Поново одложен главни претрес против Додика и Лукића у Суду БиХ; Наредно рочиште 17. јануара
РТВ 20.12.2023
САРАЈЕВО - Главни претрес против председника Републике Српске Милорада Додика и в.д. директора Службеног гласника Српске Милоша Лукића поново је одложен у Суду БиХ. Судија Суда БиХ Мирсад Стрика одредио је за 17. јануар наредно… »
„Довлаче ме у најзагађенији град да ме затрују“: Додику поново одложено рочиште
Нови магазин 20.12.2023
Рочиште председнику Републике Српске Милораду Додику које је требало да почне у 13 сати, одложено је. Одбрана оптужених затражила је изузеће тужиоца Тужилаштва Босне и Херцеговине. Такође, упућен је нов захтев за пребацивање… »
„Довлаче ме у најзагађенији град да ме затрују“: Додику поново одложено рочиште
Н1 Инфо 20.12.2023
Рочиште председнику Републике Српске Милораду Додику које је требало да почне у 13 сати, одложено је. Одбрана оптужених затражила је изузеће тужиоца Тужилаштва Босне и Херцеговине. Такође, упућен је нов захтев за пребацивање… »
"Довлаче ме у најзагађенији град да ме затрују" Одгођено суђење Додику и Лукићу у Суду БиХ, тужиоци нису били спремни
Блиц 20.12.2023
Главни претрес у предмету против председника Републике Српске Милорада Додика одгођен је у Суду Босне и Херцеговине. Претрес је одгођен јер тужиоци Тужилаштва БиХ нису били спремни за уводне речи, а Додикова одбрана је тражила… »
Додик стигао у Суд БиХ: Дочекан великим аплаузом (видео)
Вечерње новости 20.12.2023
ПРЕДСЕДНИК Републике Српске Милорад Додик стигао је у Суд Босне и Херцеговине, где ће бити одржан главни претрес против њега и в. д. директора Службеног гласника Српске Милоша Лукића. Фото: ЈутјубПринтскрин/Аваз Поступак против… »
Сцхмидт позвао Тужилаштво БиХ и полицију да реагирају у случају прославе дана РС-а
Ал Јазеера 20.12.2023
Прослава 9. јануара као ентитетског празника РС-а представља непоштивање одлука Уставног суда БиХ и одлука високог представника, што је кривично дјело, рекао је високи представник. Високи представник међународне заједнице у… »
Шмит поново оспорава право обележавања Дана Републике Српске
Политика 20.12.2023
САРАЈЕВО – Кристијан Шмит, који у Републици Српској није признат као високи представник у БиХ, поновио је данас да је обележавање 9. јануара као Дана Републике Српске, како наводи, „јасан и директан пропуст у спровођењу… »
У Суду БиХ данас главни претрес на суђењу Додику
Нови магазин 20.12.2023
У Суду БиХ данас за 13 часова заказан је главни претрес на суђењу председнику Републике Српске Милораду Додику и вршиоцу дужности директора Службеног гласника РС Милошу Лукићу, који су оптужени за неизвршавање одлука високог… »
У Суду БиХ данас главни претрес на суђењу Додику
Данас 20.12.2023
У Суду БиХ данас за 13 часова заказан је главни претрес на суђењу председнику Републике Српске Милораду Додику и вршиоцу дужности директора Службеног гласника РС Милошу Лукићу, који су оптужени за неизвршавање одлука високог… »
Вести дана »
Никезић (ССП): Нема никакве одлуке, све је била само још једна Вућићева представа
Данас пре 2 минутајош 34 повезане
Почело пријављивање за упис објеката-Грађанима на располагању подршка на више локација
Глас Западне Србије пре 12 минутајош 91 повезана