Повезане вести

Украдени багер пронађен у Суботици: Грађевинска машина нестала са градилишта деонице ауто-пута од Прељине до Пожеге

Украдени багер пронађен у Суботици: Грађевинска машина нестала са градилишта деонице ауто-пута од Прељине до Пожеге

Еуроневс 20.12.2023
Приватни багер који је украден у драгачевском селу Марковица, а ради на изградњи деонице ауто-пута од Прељине до Пожеге, пронађен је данас у исправном стању у Суботици и враћен власницима. Брзом акцијом полиције починиоци овог… »
Са градилишта ауто-пута до Пожеге преко ноћи украден багер вредан 40.000 евра

Са градилишта ауто-пута до Пожеге преко ноћи украден багер вредан 40.000 евра

Радио 021 20.12.2023
За сада непознати починилац украо је у драгачевском селу Марковица багер марке ТБ 175, који ради на изградњи деонице ауто-пута од Прељине до Пожеге и припада приватној фирми из Пожеге. "Када сам дошао на посао видео сам да нема… »
Невероватна крађа у Лучанима! Лопови у току ноћи натоварили багер на приколицу па нестали: Машина од 7 тона вредна чак 40.000…

Невероватна крађа у Лучанима! Лопови у току ноћи натоварили багер на приколицу па нестали: Машина од 7 тона вредна чак 40.000…

Блиц 20.12.2023
Необична крађа догодила се у Лучанима када су за сада непознати починиоци са места на ком је био паркиран украли багер. Грађевинска машина била је ангажована на изградњи деонице ауто-пута и припада приватној фирми из Пожеге. Све… »
Невероватна крађа у Лучанима: Натоварили багер усред ноћи на приколицу, тражи се машина вредна 40.000 €

Невероватна крађа у Лучанима: Натоварили багер усред ноћи на приколицу, тражи се машина вредна 40.000 €

Телеграф 20.12.2023
"Када сам завшио посао паркирао сам багер, када сам следећи пут дошао он није био на свом месту" Необична крађа догодила се у Лучанима када су за сада непознати починиоци са места на ком је био паркиран украли багер. Грађевиснка… »

Вести дана »