Povezane vesti
Ukradeni bager pronađen u Subotici: Građevinska mašina nestala sa gradilišta deonice auto-puta od Preljine do Požege
Euronews 20.12.2023
Privatni bager koji je ukraden u dragačevskom selu Markovica, a radi na izgradnji deonice auto-puta od Preljine do Požege, pronađen je danas u ispravnom stanju u Subotici i vraćen vlasnicima. Brzom akcijom policije počinioci ovog krivičnog dela privedeni… »
Sa gradilišta auto-puta do Požege preko noći ukraden bager vredan 40.000 evra
Radio 021 20.12.2023
Za sada nepoznati počinilac ukrao je u dragačevskom selu Markovica bager marke TB 175, koji radi na izgradnji deonice auto-puta od Preljine do Požege i pripada privatnoj firmi iz Požege. "Kada sam došao na posao video sam da nema bagera na mestu gde je… »
Neverovatna krađa u Lučanima! Lopovi u toku noći natovarili bager na prikolicu pa nestali: Mašina od 7 tona vredna čak 40.000…
Blic 20.12.2023
Neobična krađa dogodila se u Lučanima kada su za sada nepoznati počinioci sa mesta na kom je bio parkiran ukrali bager. Građevinska mašina bila je angažovana na izgradnji deonice auto-puta i pripada privatnoj firmi iz Požege. Sve se dogodilo tokom noćnih… »
Neverovatna krađa u Lučanima: Natovarili bager usred noći na prikolicu, traži se mašina vredna 40.000 €
Telegraf 20.12.2023
"Kada sam zavšio posao parkirao sam bager, kada sam sledeći put došao on nije bio na svom mestu" Neobična krađa dogodila se u Lučanima kada su za sada nepoznati počinioci sa mesta na kom je bio parkiran ukrali bager. Građevisnka mašina bila je angažovana… »
Vesti dana »
Ponoš i studenti u klinču oko podrške na izborima Lider pokreta "Srce" odbacio mogućnost povlačenja liste, stigao mu hladan tuš
Blic pre 57 minutajoš 44 povezane
RIK do sada proglasio pet izbornih lista, rok za predaju 4. oktobar
Euronews pre 47 minutajoš 24 povezane
Suze zbog Tačija, protestna šetnja u Prištini i nasrtaj na sedište Euleksa
BBC News pre 52 minutajoš 240 povezanih