Повезане вести

Запушио уста душебрижницима: Мандић објаснио зашто је био у Београду на дан избора!

Запушио уста душебрижницима: Мандић објаснио зашто је био у Београду на дан избора!

Курир 20.12.2023
Шеф посланичког клуба Демократске партије социјалсита Андрија Николић поново је данас проблематизовао посету Београду Андрије Мандића, председника Скупштине Црне Горе и придружио се "нападима" које ових дана трпи Мандић само зато… »
"Није сметало ДПС-у кад је Мило Ђукановић ишао код Вучића" Милан Кнежевић о посети Андрије Мандића Београду

"Није сметало ДПС-у кад је Мило Ђукановић ишао код Вучића" Милан Кнежевић о посети Андрије Мандића Београду

Курир 20.12.2023
Председник Демократске народне партије Милан Кнежевић коментарисао је посету Андрије Мандића Београду и подсетио шефа посланичког клуба ДПС-а Андрију Николића да је Никола Селаковић говорио на скупу ДПС-а. "Подсетићу Вас да је… »
Мандић: Нисам гласао у Србији; Ненезић: Прекршен споразум већине у Црној Гори

Мандић: Нисам гласао у Србији; Ненезић: Прекршен споразум већине у Црној Гори

Глас Америке 20.12.2023
Предсједник Скупштине Црне Горе Андрија Мандић казао је у сриједу, поводом одласка у сједиште Српске напредне стране (СНС) и присуства Вучићевој прослави изборне побједе, да у Србију није ишао да гласа већ му је, како је казао… »
Нови сукоб у Скупштини Црне Горе: Кнежевић позивао Вуковића да изађе напоље (ВИДЕО)

Нови сукоб у Скупштини Црне Горе: Кнежевић позивао Вуковића да изађе напоље (ВИДЕО)

Н1 Инфо 20.12.2023
У Скупштини Црне Горе поново је дошло до вербалног сукоба, овог пута између посланика Демократске народне партије (ДНП) Милана Кнежевића и посланика Демократске партије социјалиста (ДПС) Ивана Вуковића Кнежевић је позвао Вуковића… »
Интерес Црне Горе је да има добре односе са Србијом; Нисам гласао у Србији

Интерес Црне Горе је да има добре односе са Србијом; Нисам гласао у Србији

РТВ 20.12.2023
ПОДГОРИЦА - Председник Нове српске демократије (НОВА) и Скупштине Црне Горе Андрија Мандић изјавио је данас да је сигуран да је интерес Црне Горе да има добре односе са Србијом, те да су мост за такве односе српски политичари из… »
Андрија Мандић: Нисам гласао у Србији

Андрија Мандић: Нисам гласао у Србији

Недељник 20.12.2023
Председник Скупштине Црне Горе Андрија Мандић поручио је да није гласао на изборима у Србији, одржаним у недељу. Немам ни личну карту, ни пасош, нисам уписан у бирачки списак Србије, нисам гласао, нити сам дао јавну изјаву, али… »
Андрија Мандић: Нисам гласао у Србији, био сам с пријатељима

Андрија Мандић: Нисам гласао у Србији, био сам с пријатељима

Н1 Инфо 20.12.2023
Председник Скупштине Црне Горе Андрија Мандић поручио је да није гласао на изборима у Србији, одржаним у недељу. Немам ни личну карту, ни пасош, нисам уписан у бирачки списак Србије, нисам гласао, нити сам дао јавну изјаву, али… »
Кнежевићев шоу у Скупштини: "Заклео бих се да је Един Коларевић издао свог ујака Мила гласајући Вучића" (видео)

Кнежевићев шоу у Скупштини: "Заклео бих се да је Един Коларевић издао свог ујака Мила гласајући Вучића" (видео)

Ало 20.12.2023
"Заклео бих се да је ово Един Коларевић, волео бих да утврдимо да ли је он гласао на изборима у Србији и да ли је гласао у Србији. Ако је то урадио, онда је издао свог дајка, што би ми рекли у Зети, или свог ујака", истакао је… »
(ВИДЕО) Огласио се Андрија Мандић поводом тога да ли је гласао на изборима у Србији

(ВИДЕО) Огласио се Андрија Мандић поводом тога да ли је гласао на изборима у Србији

Данас 20.12.2023
Посланици црногорског парламента данас су наставили рад. На почетку заседања посланик ДПС-а Андрија Николић тражио је одговор од председника Скупштине Андрије Мандића у вези са његовим боравком у изборном штабу СНС-а, пренео је… »

Вести дана »