Povezane vesti
Posmatrač EP: Nigde nisam video ono što sam video na izborima u Srbiji, ponoviti glasanje u Beogradu
Beta 20.12.2023
Poslanik Socijalista i demokrata Andreas Šider izjavio je danas da nigde do sada nije video nepravilnositi kakve je video na izborima u Srbiji i zatražio ponavljanje izbora u Beogradu. "Posmatrao sam mnoge izbore, ali protekli u Srbiji su bili daleko od… »
Posmatrač EP: Nigde nisam video ono što sam video na izborima u Srbiji, ponoviti glasanje u Beogradu
Radio sto plus 20.12.2023
“Posmatrao sam mnoge izbore, ali protekli u Srbiji su bili daleko od bilo kakvih evropskih standarda”, izjavio je za N1 Šider, koji je bio i član misije Evropskog parlamenta koja je posmatrala izbore u Srbiji On smatra da bi bilo neophodno sprovesti… »
N1 Info 20.12.2023
Posmatrao sam mnoge izbore, ali protekli u Srbiji su bili daleko od bilo kakvih evropskih standarda, izjavio je za N1 poslanik Socijalista i demokrata Andreas Šider, koji je bio i član misije Evropskog parlamenta koja je posmatrala izbore u Srbiji. On… »
Novi magazin 20.12.2023
Posmatrao sam mnoge izbore, ali protekli u Srbiji su bili daleko od bilo kakvih evropskih standarda, izjavio je za N1 poslanik Socijalista i demokrata Andreas Šider, koji je bio i član misije Evropskog parlamenta koja je posmatrala izbore u Srbiji. On… »
Vesti dana »
Artemis Dva napustio Zemljinu orbitu, ide ka udaljenoj strani Meseca
BBC News pre 24 minutajoš 13 povezanih
Detroit se učvrstio na prvom mestu! Duren vodio Pistonse do pobede protiv Minesote
Kurir pre 13 minutajoš 17 povezanih