Povezane vesti
Analiza: Kako je glasala dijaspora u Nemačkoj?
Radio 021 20.12.2023
Rezultati izbora u diplomatskim predstavništvima Srbije u Nemačkoj razlikuju se od ukupnih rezultata. "Na izbore sam izašla zato što je krajnje vreme da se nešto promeni. A to je i moja dužnost. Građanska dužnost, kao državljana Srbije, bez… »
Kako je glasala dijaspora u Nemačkoj (i zašto baš tako)?
Dojče vele 20.12.2023
Rezultati izbora u diplomatskim predstavništvima Srbije u Nemačkoj razlikuju se od ukupnih rezultata. Kako je glasala dijaspora? Zašto baš tako? I šta je to nemački „integracioni paradoks“? „Na izbore sam izašla zato što je krajnje vreme da… »
Kako je glasala dijaspora u Nemačkoj i zašto baš tako
N1 Info 20.12.2023
Rezultati izbora u diplomatskim predstavništvima Srbije u Nemačkoj razlikuju se od ukupnih rezultata. Kako je glasala dijaspora? Zašto baš tako? I šta je to nemački „integracioni paradoks“? „Na izbore sam izašla zato što je krajnje vreme da… »
Vesti dana »
Polarni vrtlog nad Evropom, a Srbiju očekuje nagla promena vremena: Ristić kaže da će ovog datuma pasti sneg
Nova pre 47 minutajoš 17 povezanih
Jasna matematika: Srbija mora da pobedi Dansku za prolaz među osam u UEFA Ligi nacija
Euronews pre 2 satajoš 12 povezanih
Južna Koreja, SAD i Japan najavili osnivanje sekretarijata za trilateralnu saradnju
Politika pre 6 minutajoš 6 povezanih