Povezane vesti
Zašto je zbog Slobodana Miloševića dobio otkaz? Baletan otkrio i kako su mu dali papir na kom piše "trajno nesposoban"
Mondo 20.12.2023
Aleksa Jelić ispričao je kako je devedesetih zbog Slobodana Miloševića dobio otkaz u pozorištu. Aleksa Jelić ispričao je kako je devedesetih zbog Slobodana Miloševića dobio otkaz u pozorištu. Baletski igrač i pevač Aleksa Jelić koji je odlučio da krene… »
„Kad sam dobio poziv za vojsku, rekao sam im da pored puške moram imati i baletski štap, pa su mi stavili pečat da sam trajno…
Nova 20.12.2023
Pevač o periodu kada je trebao da krene u vojsku. Pevač Aleksa Jelić je svoju karijeru započeo kao baletski igrač, a sa samo 17. godina postao je stalni član Pozorišta na Terazijama. Gostujući u emisiji „ Ispovest“ autora i voditelja Nemanje Vasiljevića… »
Vesti dana »
Oglasio se NIS: Evo šta znači nova licenca koja je produžena do 16. juna
Blic pre 1 satjoš 31 povezana
Prema podacima o pomorskom saobraćaju, brodovi i dalje izbegavaju Ormuški moreuz
Euronews pre 33 minutajoš 90 povezanih
Mali iz Vašingtona: "Srbija reagovala odgovorno, sva naša skladišta su puna" VIDEO
B92 pre 4 satijoš 32 povezane
Na Melininoj proslavi nema domaće muzike: Goste zabavlja francuski bend, evo kako protiče gala svadbena večera
Telegraf pre 53 minutajoš 23 povezane