Povezane vesti
Prva Gilespijeva poruka Zvezdinim navijačima
Sportske.net 20.12.2023
Dosadašnji centar minhenskog Bajerna Fredi Gilespi odradio je danas prvi trening sa svojim novim saigračima. Gilespi je pre par dana ozvaničio saradnju sa Crvenom zvezdom za koju će nastupati u nastavku sezone, ali tek od početka jaunara u evroligaškim… »
Gilespi odradio prvi trening sa zvezdom, pa se obratio Delijama! "Drago mi je što sam ovde, znam kakve navijače ima ovaj klub"…
Kurir 20.12.2023
Svi su svesni da na Malom Kalemegdanu nešto ne štima, da nešto mora da se menja, pa su se čelnici kluba odlučili i na određene promene što se tiče igračkog kadra. Šabaz Nejpir na neslavan način završio je svoju epizodu u Crvenoj zvezdi, on će uskoro… »
Javilo se dugo očekivano pojačanje Crvene zvezde: Ovo je prva poruka koju je poslao navijačima kluba
Telegraf 20.12.2023
Centar je spreman, ali, ne može da debituje u klubu još. Košarkaši Crvene zvezde su poraženi od Reala iz Madrida u okviru 15. kola Evrolige, gde je bilo 72:58 za klub iz Španije, dok je ekipa iz Beograda posle ovog meča spremna i na određene promene u… »
Vesti dana »
Stiže "zlatna jesen", vraća se miholjsko leto: Posle velikih padavina, od ovog datuma temperature 25 stepeni
Mondo pre 1 satjoš 24 povezane
VIDEO: Jokićev novi tripl-dabl u prvoj pobedi Denvera u novoj NBA sezoni
Radio 021 pre 1 satjoš 41 povezana
Teška nesreća na Novom Beogradu – poginulo troje ljudi, vozač pod dejstvom alkohola izazvao udes
RTS pre 34 minutajoš 68 povezanih
Horor noć u Čačku: Dvojica mladića krvavi dovezeni u bolnicu, jednom se bore za život!
Blic pre 59 minutajoš 14 povezanih
10.000 Ukrajinaca u klještima! Putin primio raport o napretku ruske vojske, Rusi se fokusiraju na jedno mesto!
Alo pre 1 satjoš 13 povezanih