Povezane vesti
Gilespi odradio prvi trening sa zvezdom, pa se obratio Delijama! "Drago mi je što sam ovde, znam kakve navijače ima ovaj…
Kurir 20.12.2023
Svi su svesni da na Malom Kalemegdanu nešto ne štima, da nešto mora da se menja, pa su se čelnici kluba odlučili i na određene promene što se tiče igračkog kadra. Šabaz Nejpir na neslavan način završio je svoju epizodu u Crvenoj zvezdi, on će… »
Prva Gilespijeva poruka Zvezdinim navijačima
Sportske.net 20.12.2023
Dosadašnji centar minhenskog Bajerna Fredi Gilespi odradio je danas prvi trening sa svojim novim saigračima. Gilespi je pre par dana ozvaničio saradnju sa Crvenom zvezdom za koju će nastupati u nastavku sezone, ali tek od početka jaunara u… »
Javilo se dugo očekivano pojačanje Crvene zvezde: Ovo je prva poruka koju je poslao navijačima kluba
Telegraf 20.12.2023
Centar je spreman, ali, ne može da debituje u klubu još. Košarkaši Crvene zvezde su poraženi od Reala iz Madrida u okviru 15. kola Evrolige, gde je bilo 72:58 za klub iz Španije, dok je ekipa iz Beograda posle ovog meča spremna i na određene… »
Vesti dana »
Nestao dečak na Novom Beogradu: Nije se vratio iz škole, ranac i oprema nađeni u Bloku 44 (foto)
Blic pre 1 satjoš 2 povezane
Salman Ruždi sveočio protiv napadača: "Mislio sam da me udara pesnicom, a onda sam video krv na odeći"
Blic pre 1 satjoš 2 povezane
Vučević: Studentima koji pešače od Beograda do Kragujevca da se obezbedi smeštaj
Danas pre 2 satajoš 1 povezana
Od rata mogu da zarade 50.000 evra: Vlada Ukrajine odobrila ugovorni sistem za mlade vojne dobrovoljce
Kurir pre 1 satjoš 1 povezana
Drama tokom brojanja glasova na Kim, intervenisala i policija Sukobili se članovi odbora, pljušte optužbe
Kurir pre 2 satajoš 1 povezana