Povezane vesti
Neko je izvukao moje brojeve na lotou u Pančevu i dobio milione, telefon neprestano zvoni: Obećala si novac
Telegraf 20.12.2023
Ne zaboravi, obećala si 50.000 evra ako ikad dobiješ na lutriji. Normalno veče kod kuće, u Pančevu, pretvorilo se u kišu poruka onog trenutka kad je neki srećnik iz Pančeva dobio 5 miliona evra na lotu. Spremala sam ručak za sutra, kada me je prekinuo… »
Pančevka nema mira od kada je izvučen loto milioner: Zovu me i šalju poruke, nisam ni znala koji su brojevi izvučeni!
Kurir 20.12.2023
Normalno veče kod kuće, u Pančevu, pretvorilo se u kišu poruka onog trenutka kad je neki srećnik iz Pančeva dobio 5 miliona evra na lotu. Spremala sam ručak za sutra, kada me je prekinuo poziv koleginice s posla "Odgovori na našoj grupi, jesi li to ti… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO Građani protestuju širom Srbije: Studenti u Novom Sadu poslali važno upozorenje
Nova pre 24 minutajoš 20 povezanih

Košarkaši Srbije protiv Finske u osmini finala Evropskog prvenstva
RTV pre 14 minutajoš 67 povezanih

Prošlo je trideset godina od čuvenog škorpiona: Na današnji dana Rene Igita je izveo jedan od najlegendarnijih poteza u istoriji fudbala! Au, kakav okršaj: Partizan i Železničar odigrali prijateljski meč za pamćenje!
Hot sport pre 59 minutajoš 119 povezanih

NUNS i EFJ traže odgovornost MUP-a zbog napada na novinare tokom studentskog protesta u Novom Sadu
Danas pre 3 satajoš 26 povezanih