Povezane vesti
"Mislila sam da je neko dete od 12 godina..." jk progovorila o slučajnom susretu sa Prijom: Evo u kakvim su zaista odnosima
Kurir 20.12.2023
Jelena Karleuša progovorila je za medije o nedavnom susretu sa Aleksandrom Prijović, nakon što se na društvenim mrežama pisalo da pevačice nisu u dobrim odnosima. Jelena je istakla da u prvi mah nije ni prepoznala Aleksandru. - To je bilo neverovatno. Ja… »
To je neverovatno! Rekla sam joj da mi to više ne pokazuje! Karleuša o susretu sa Prijom, ovako je proteklo suočavanje!
Mondo 20.12.2023
Jelena Karleuša otkrila je kako je protekao susret sa Aleksandrom Prijović nakon vesti da pevačice nisu u dobrim odnosima. Jelena Karleuša otkrila je kako je protekao susret sa Aleksandrom Prijović nakon vesti da pevačice nisu u dobrim odnosima. Pevačica… »
Vesti dana »
Merc razočaran: Doba bezuslovnog prijateljstva između SAD i Evrope je završeno
Kurir pre 1 satjoš 2 povezane
U Parizu danas sastanak Makrona sa liderima stranaka: U Jelisejsku palatu stižu Atal, Le Pen, Melanšon... Tema - posledice sukoba širom sveta
Kurir pre 1 satjoš 1 povezana
Tači i trojica bivših pripadnika OVK osuđeni na ukupno 81 godinu zatvora zbog ratnih zločina
Danas pre 5 satijoš 1 povezana
Poljski ministar: EU deli naš stav da Rusija predstavlja pretnju, to su nam signalizirale SAD
Kurir pre 2 satajoš 2 povezane