Povezane vesti

Nastavnik koji je tukao učenika u Zagrebu otkrio detalje incidenta: Moram da prestanem sa pivom, ali na času nisam bio pijan

Nastavnik koji je tukao učenika u Zagrebu otkrio detalje incidenta: Moram da prestanem sa pivom, ali na času nisam bio pijan

Kurir 20.12.2023
Dugogodišnji profesor mašinske škole u Zagrebu koji je napao učenika nasred časa rekao je na saslušanju da je svestan da je pogrešio. - Znam da sam pogrešio. Moram da prestanem da povremeno pijem pivo. Znam i da nije trebalo tako da reagujem jer… »
„Moram da prestanem sa pivom“: Oglasio se nastavnik koji je uhapšen zbog tuče sa učenikom u Zagrebu

„Moram da prestanem sa pivom“: Oglasio se nastavnik koji je uhapšen zbog tuče sa učenikom u Zagrebu

Nova 20.12.2023
Nastavnik koji je uhapšen zbog tuče s učenikom tokom časa u zagrebačkoj Mašinskoj tehničkoj školi Frana Bošnjakovića ispričao je svoju stranu ovog događaja, javlja "Jutarnji list". „Pogrešio sam. Znam da moram prestati s povremenim pivima… »
Oglasio se nastavnik koji je uhapšen zbog tuče s učenikom u školi: "Incident? Evo kako je sve počelo..."

Oglasio se nastavnik koji je uhapšen zbog tuče s učenikom u školi: "Incident? Evo kako je sve počelo..."

Telegraf 20.12.2023
"Moram prestati s pivima, ali u razredu nisam bio pijan. Incident? Evo kako je sve počelo..." Nastavnik koji je uhapšen zbog tuče s učenikom tokom časa u zagrebačkoj Mašinskoj tehničkoj školi Frana Bošnjakovića ispričao je svoju stranu ovog… »

Vesti dana »