Повезане вести
Наставник који је тукао ученика у Загребу открио детаље инцидента: Морам да престанем са пивом, али на часу нисам био пијан
Курир 20.12.2023
Дугогодишњи професор машинске школе у Загребу који је напао ученика насред часа рекао је на саслушању да је свестан да је погрешио. - Знам да сам погрешио. Морам да престанем да повремено пијем пиво. Знам и да није требало тако… »
„Морам да престанем са пивом“: Огласио се наставник који је ухапшен због туче са учеником у Загребу
Нова 20.12.2023
Наставник који је ухапшен због туче с учеником током часа у загребачкој Машинској техничкој школи Франа Бошњаковића испричао је своју страну овог догађаја, јавља "Јутарњи лист". „Погрешио сам. Знам да морам престати с… »
Огласио се наставник који је ухапшен због туче с учеником у школи: "Инцидент? Ево како је све почело..."
Телеграф 20.12.2023
"Морам престати с пивима, али у разреду нисам био пијан. Инцидент? Ево како је све почело..." Наставник који је ухапшен због туче с учеником током часа у загребачкој Машинској техничкој школи Франа Бошњаковића испричао је своју… »
Вести дана »
Пријатељи Западног Балкана: Однос према Србији тестира кредибилитет Европске уније
Бета пре 45 минутајош 4 повезане
Суми обасут дроновима! Град у мраку: У року од пола сата, Руси су извели више од 10 удара
Ало пре 30 минутајош 10 повезаних
Возачи, опрез! Магла и смањена видљивост на путевима широм Србије, ово су савети за сигуран пут
Блиц пре 1 сатјош 5 повезаних
Револуционарна капа за мозак - нада за бебе рођене са повредама
BBC News пре 45 минутајош 5 повезаних