Повезане вести

Шок тврдње из Израела! "Звезда дугује Бахару већ две плате, ништа се нису договорили!"

Шок тврдње из Израела! "Звезда дугује Бахару већ две плате, ништа се нису договорили!"

Мондо 21.12.2023
Из Израела стижу информације које су у потпуној супротности са оним што је данас причао генерални директор Црвене звезде Звездан Терзић. Из Израела стижу информације које су у потпуној супротности са оним што је данас причао… »
"Испричаће вам барак, ја не смем!" Натхо брани Бахара: Суздржавам се док причам, знам шта су они мислили!

"Испричаће вам барак, ја не смем!" Натхо брани Бахара: Суздржавам се док причам, знам шта су они мислили!

Мондо 21.12.2023
Бибрас Натхо је био врло загонетан када је причао о Бараку Бахару и Црвеној звезди. Бибрас Натхо је био врло загонетан када је причао о Бараку Бахару и Црвеној звезди. Партизан је у среду у "вечитом дербију" победио Црвену звезду… »
Партизан, дан после - Вазура остаје, најављује два појачања и напад на титулу!

Партизан, дан после - Вазура остаје, најављује два појачања и напад на титулу!

Спортске.нет 21.12.2023
Партизан је први део сезоне завршио на првом месту на табели, после победе у синоћњем 171. вечитом дербију са 2:1, али читава полусезона је протекла у бојкоту на коме инсистирају навијачи са јужне трибине којих није било ни… »
Ко каже да Голац само критикује Партизан? Пљуште похвале после дербија!

Ко каже да Голац само критикује Партизан? Пљуште похвале после дербија!

Спортске.нет 21.12.2023
Прослављени фудбалер и тренер Партизана Иван Голац неретко се критички оглашава у медијима о стању у његовом некадашњем клубу и некако је фудбалска јавност и навикла да црно-бели од Голца добијају само критике. Али, то се… »
Бојажљиви па моћни: Стартег одбојкаша Радничког Алекса Брђовић поносан на екипу после победе над Војводином

Бојажљиви па моћни: Стартег одбојкаша Радничког Алекса Брђовић поносан на екипу после победе над Војводином

Вечерње новости 21.12.2023
ОД 0:2 до 3:2. Одбојкаши Радничког су у заосталом мечу 9. кола Суперлиге на свом терену после велике борбе савладали Војводину са 3:2 (20:25, 22:25, 25:23, 25:19, 15:10). У тај-брејку Крагујевчани су после 9:9 направили серију… »
Терзић: Нисмо испунили циљеве и извињавам се, одлазим кад не будемо шампиони

Терзић: Нисмо испунили циљеве и извињавам се, одлазим кад не будемо шампиони

Политика 21.12.2023
Нисмо испунили циљеве које смо сами зацртали и желим да се извиним најширој звездашкој јавности. И ми смо у клубу очекивали више и епилог свега је споразумни раскид сарадње са Бараком Бахаром, рекао је данас генерални директор… »
Израелци демантују Терзића: ''Нема договора, биће велике борбе око новца!''

Израелци демантују Терзића: ''Нема договора, биће велике борбе око новца!''

Спортске.нет 21.12.2023
Данашња прес конференција генералног директора Црвене звезде Звездана Терзића поводом одлуке челника клуба о смени тренера Барака Бахара са великом пажњом се пратила и у израелским медијима. Терзић је, између осталог, поручио… »
Израелци тврде да Звезда дугује Бахару две плате: „Никакав договор са управом није постигнут“

Израелци тврде да Звезда дугује Бахару две плате: „Никакав договор са управом није постигнут“

Нова 21.12.2023
Звезда је у среду отпустила Бахара. Из Израела је стигла информација да фудбалски клуб Црвена звезда дугује две плате бившем тренеру, Бараку Бахару. Бахар је добио отказ у среду након пораза у 171. вечитом дербију од Партизана у… »
Звездан Терзић озваничио одлазак Барака Бахара и потврдио долазак Владана Милојевића: Тренерска рокада у Црвеној звезди

Звездан Терзић озваничио одлазак Барака Бахара и потврдио долазак Владана Милојевића: Тренерска рокада у Црвеној звезди

Еуроневс 21.12.2023
Дан после пораза у 171. "вечитом дербију", генерални директор ФК Црвена звезда, Звездан Терзић, изашао је пред медије и одмах потврдио превремени разлаз са тренером Бараком Бахаром и врло извесни повратак Владана Милојевића. Пре… »
Иза кулиса на маракани: Зашто су незадовољни Звездини фудбалери и када је Терзићу позлило

Иза кулиса на маракани: Зашто су незадовољни Звездини фудбалери и када је Терзићу позлило

ПАРТИЗАН је победом над Црвеном звездом у 171. вечитом дербију довео до смене њеног тренера, а дан после тог пораза у Хумској генерални директор црвено-белих Звездан Терзић открио је неке досад непознате детаље о ситуацији у… »
Терзић: Бахара плаћамо док не нађе клуб, а то ће бити ускоро

Терзић: Бахара плаћамо док не нађе клуб, а то ће бити ускоро

Спорт клуб 21.12.2023
Звездан Терзић, генерални директор Црвене звезде, озваничио је растанак са Бараком Бахаром. На почетку 40-минутног излагања и одговора на питања медије, Терзић је истакао: „“Нисмо испунили планове, извињавам се навијачима. Кад… »
Звезда и Бахар договорили споразумни раскид уговора, Израелац не тражи ништа сем плата

Звезда и Бахар договорили споразумни раскид уговора, Израелац не тражи ништа сем плата

Политика 21.12.2023
Фудбалски клуб Црвена звезда и израелски тренер Барак Бахар договорили су споразумни раскид уговора, саопштено је из клуба. Како се наводи, Бахар неће коштати Звезду никакав додатни новац, осим плата за време које је провео у… »
Терзић о одласку из Звезде: "Волео бих да дође неко бољи од мене!"

Терзић о одласку из Звезде: "Волео бих да дође неко бољи од мене!"

Спортске.нет 21.12.2023
Први човек Црвене звезде Звезда Терзић најавио је да је спреман да напусти клуб уколико се на изборе буде пријавио човек способнији од њега, али се то до сада није догодило, нити је ико покушао да на клупским изборима дође на… »
Ко у Звезди није на продају, а ко може да оде?

Ко у Звезди није на продају, а ко може да оде?

Спортске.нет 21.12.2023
Генерални директор Црвене звезде Звезда Терзић недавно је завршио конференцију за медије после растанка са тренером Бараком Бахаром и пре сутрашње промоције Владана Милојевића за новог тренера. Иземђу остало, Терзић се дотако и… »
ВИДЕО Терзић преузео на себе кривицу и славу: Најавио оставку у једној солуцији, вишемилионске трансфере и да ће Бахара…

ВИДЕО Терзић преузео на себе кривицу и славу: Најавио оставку у једној солуцији, вишемилионске трансфере и да ће Бахара…

Нова 21.12.2023
Генерални директор ФК Црвена звезда Звездан Терзић одржаће од 13 сати ванредну конференцију за медије, саопштено је из клуба. Терзић се обраћа након смене тренера Барака Бахара после пораза у 171. вечитом дербију од Партизана… »
Борјанова супруга поручила Бахару: Уништио си снове многих навијача Звезде

Борјанова супруга поручила Бахару: Уништио си снове многих навијача Звезде

Спортски журнал 21.12.2023
Бивши капитен црвено-белих се огласио на Инстаграму, а његова супруга је била далеко оштрија. По доласку Барака Бахара капитен Црвене звезде Милан Борјан постао је прекобројан и морао је на позајмицу... После вечитог дербија… »
Терзић: Мијатовић и Недељковић сигурно остају!

Терзић: Мијатовић и Недељковић сигурно остају!

Спорт клуб 21.12.2023
Бисери клуба Јован Мијатовић и Коста Недељковић, стандардни првотимци и стартери у вечитом дербију, по речима генералног директора Звездана Терзића неће напустити Црвену звезду ове зиме. Уз нагласак да ће младим фудбалерима само… »
„Један сам од најуспешнијих руководилаца у историји Звезде“

„Један сам од најуспешнијих руководилаца у историји Звезде“

Спорт клуб 21.12.2023
Показао је Звездан Терзић самокритику за све што се резултатски десило Црвеној звезди у досадашњем делу сезоне, али поручио је и да њему припадају заслуге за пораст клуба у претходном периоду. У емотивном монологу, Терзић је… »
Терзић набројао ко не сме да оде из звезде! Открио за кога су стигле понуде - спрема се рез на Маракани!

Терзић набројао ко не сме да оде из звезде! Открио за кога су стигле понуде - спрема се рез на Маракани!

Мондо 21.12.2023
Звездан Терзић детаљно о прелазном року Црвене звезде. Звездан Терзић детаљно о прелазном року Црвене звезде. Генерални директор Црвене звезде Звездан Терзић објаснио је на конференцији за медије да се растаје са Бараком… »
Звездан Терзић званично саопштио да је Бахар добио отказ: Добијаће плату од нас док не нађе нови клуб, сутра Милојевићева…

Звездан Терзић званично саопштио да је Бахар добио отказ: Добијаће плату од нас док не нађе нови клуб, сутра Милојевићева…

Данас 21.12.2023
На конференцији за медије, која је најављена као “хитно обраћање Звездана Терзића” генерални директор Црвене звезде саопштио је зашто је отпуштен досадашњи тренер Барак Бахар и рекао да ће Израелца заменити Владан Милојевић. –… »
Шампионске титуле нико не може да ми одузме! Терзић после одласка Бахара: "Ја сам крив, нек се јави ко може боље!"

Шампионске титуле нико не може да ми одузме! Терзић после одласка Бахара: "Ја сам крив, нек се јави ко може боље!"

Мондо 21.12.2023
Звзедан Терзић рекапитулирао претходних шест месеци, образложио одлазак Бахара и долазак Милојевића. Звзедан Терзић рекапитулирао претходних шест месеци, образложио одлазак Бахара и долазак Милојевића. Генерални директор Црвене… »
Терзић загрмео на конференцији: Ја сам један од најуспешнијих у историји клуба, ако Звезда не буде прва подносим оставку

Терзић загрмео на конференцији: Ја сам један од најуспешнијих у историји клуба, ако Звезда не буде прва подносим оставку

Курир 21.12.2023
Генерални директор Црвене звезде, Звездан Терзић, одржао је ванредну конференцију за медије након пораза црвено-белих у 171. вечитом дербију од Партизана и смене тренера Барака Бахара. Генерални директор актуелног шампиона Србије… »
Повратак Борјана зависи од Милојевића, Драговић остаје вођа

Повратак Борјана зависи од Милојевића, Драговић остаје вођа

Спорт клуб 21.12.2023
Стопирао је Звездан Терзић приче да ће заједно са Бараком Бахаром отићи и голман Омри Глазер. Упитан је генерални директор Црвене звезде и да ли се на Маракану враћа Милан Борјан, позајмљен летос Словану из Братиславе. „Глазер… »
Рибница чека Млади Радник: 12. коло одбојкашког националног шампионата

Рибница чека Млади Радник: 12. коло одбојкашког националног шампионата

Утакмицама 12. кола предстојећег викенда наставља се првенствена трка за бодове у одбојкашком националном шампионату – БПШ Суперлиги. Г.Шљивић У новој хали спортова крај Ибра у Краљеву одбојкаши Рибнице ће сутра (19.00), пред… »
''Није смео да заврши јесен као другопласиран!'' Звездан Терзић о смени Бахара

''Није смео да заврши јесен као другопласиран!'' Звездан Терзић о смени Бахара

Звездан Терзић, генерални директор Црвене звезде, сазвао је конференцију за медије после смене Барака Бахара и пораза у 171. вечитом дербију. ФОТО: ФК Црвена звезда - Растајемо се као пријатељи, желим да прекинем све оне… »
Железничар чека Јединство: Лајковчанке сутра (19.00) на свом терену играју са једином непораженом екипом у Суперлиги за…

Железничар чека Јединство: Лајковчанке сутра (19.00) на свом терену играју са једином непораженом екипом у Суперлиги за…

ОДБОЈКАШИЦЕ Клека и Уба данас (17.00) отварају 12. коло Суперлиге, али је дерби сутра, када у Лајковцу Железничар дочекује Јединство из Старе Пазове, које је једина непоражена екипа у шампионату Србије. Занимљиво да ће овог… »
Звезда гост "голубова": Црвено-бели сутра у Суботици играју са Спартаком

Звезда гост "голубова": Црвено-бели сутра у Суботици играју са Спартаком

УКОЛИКО желе да сачувају прво место, одбојкаши Црвене звезде морају сутра (19.00) у Суботици да савладају Спартак који игра из недеље у недељу све боље. Суботичани су у првом делу првенства надиграли црвено-беле, тако да се… »
"Који је данас децембар? 21." Звездан Терзић грми: Звездан Терзић је један од најуспешнијих функционера у историји Звезде…

"Који је данас децембар? 21." Звездан Терзић грми: Звездан Терзић је један од најуспешнијих функционера у историји Звезде…

Генерали директор фудбалског клуба Црвена звезда Звездан Терзић рекао данас да екипа није испунила циљеве уочи почетка сезоне и да је сарадња са тренером Бараком Бахаром због тога прекинута, као и да ће готово сигурно нови… »
Више нема дилеме, Владан Милојевић је нови тренер Звезде!

Више нема дилеме, Владан Милојевић је нови тренер Звезде!

Спортске.нет 21.12.2023
Генерални директор Црвене звезде Звездан Терзић потврдио је на данашњој конференцији за медије да ће нови тренер клуба бити Владан Милојевић. Он се враћа на Маракану након растанка са Бараком Бахаром. "Владан Милојевић је једини… »
Терзић: "Седим овде сам, јер сам за све само ја крив и заслужан!"

Терзић: "Седим овде сам, јер сам за све само ја крив и заслужан!"

Спортске.нет 21.12.2023
Генерални директор Црвене звезде Звезда Терзић данас је на конференцији за медије по завршетку јесењег дела сезоне сву одговорност преузео на себе и рекао да се он о свему пита у клубу, те да су све одлуке, неуспеси и успеси… »
"Растајемо се са Бахаром као пријатељи, Звезда ће га плаћати до новог посла!"

"Растајемо се са Бахаром као пријатељи, Звезда ће га плаћати до новог посла!"

Спортске.нет 21.12.2023
Генерални директор Црвене звезде Звездан Терзић саопштио је на данашњој конференцији за медије да се клуб растао са досадашњим тренером Бараком Бахаром. Одлука је донета после пораза у 171. Вечитом дербију од Партизана… »
Терзић најавио велики трансфер, па отклонио дилему - Остаје ли Глазер и шта ће бити са Борјаном?

Терзић најавио велики трансфер, па отклонио дилему - Остаје ли Глазер и шта ће бити са Борјаном?

Спортске.нет 21.12.2023
Генерални директор Црвене звезде Звездан Терзић отклонио је дилему око статуса првог чувара мреже црвено-белих Омрија Глазера. Спекулисало се да би Израелац заједно са својим земљаком Бараком Бахаром могао да напусти "Маракану"… »
Шта је Терзић рекао Милојевићу на јучерашњем састанку?

Шта је Терзић рекао Милојевићу на јучерашњем састанку?

Спортске.нет 21.12.2023
Конференција за медије генералног директора Црвене звезде Звездана Терзића и даље траје, а у међувремену је открио детаље разговора са новим тренером. Барака Бахара замениће љубимац навијача "црвено-белих" Владан Милојевић… »
Звездан Терзић ставио тачку на причу о бахару! Ево до када ће Израелац примати плату од црвено-белих!

Звездан Терзић ставио тачку на причу о бахару! Ево до када ће Израелац примати плату од црвено-белих!

Курир 21.12.2023
Генерални директор Црвене звезде, Звездан Терзић, обратио се јавности поводом актуелне ситуације у клубу. Тим са Маракане поражен је у 171. вечитом дербију од Партизана резултатом 2:1 и 2024. годину дочекаће као другопласирана… »
Звезда ће плаћати бахара док не нађе нови клуб! Огласио се Звездан Терзић: Ево шта се дешава са платом после отказа!

Звезда ће плаћати бахара док не нађе нови клуб! Огласио се Звездан Терзић: Ево шта се дешава са платом после отказа!

Мондо 21.12.2023
Генерални директор Црвене звезде Звездан Терзић о растанку са Бараком Бахаром. Генерални директор Црвене звезде Звездан Терзић о растанку са Бараком Бахаром. Генерални директор Звездан Терзић је на данашњој конференцији за… »
Одлазим, ако... Терзић открио када ће поднети оставку на место председника Црвене звезде

Одлазим, ако... Терзић открио када ће поднети оставку на место председника Црвене звезде

Нисмо испунили циљеве које смо сами зацртали и желим да се извиним најширој звездашкој јавности. И ми смо у клубу очекивали више и епилог свега је споразумни раскид сарадње са Бараком Бахаром, рекао је данас генерални директор… »
Страх оковао хумску: Турски великан Партизану "краде" Матеуса Салдању?

Страх оковао хумску: Турски великан Партизану "краде" Матеуса Салдању?

Матеус Салдања био је један од два стрелца за Партизан у победи над Црвеном звездом у 171. вечитом дербију. ФОТО: М. Вукадиновић Бразилац је стигао овог лета из Џеф јунајтеда за 1.300.000 евра и на 24 утакмице у свим… »
Скупља дара него мера: Колико ће Црвену звезду коштати растанак са Бараком Бахаром?

Скупља дара него мера: Колико ће Црвену звезду коштати растанак са Бараком Бахаром?

Данас 21.12.2023
Управа Црвене звезде одлучила је да смени тренера Барака Бахара после пораза у 171. „вечитом“ дербију и да на његово место доведе Владана Милојевића. У току дана очекује се обраћање јавности генералног директора Звездана… »
Родићев потез оставио Бинића у неверици!

Родићев потез оставио Бинића у неверици!

Спортске.нет 21.12.2023
Фудбалери Црвене звезде поражени су од Партизана у Хумској са 2:1 у 171. "вечитом дербију". Црно-бели су до победе вредне јесење титуле у Супер лиги Србије стигли головима Бибраса Натха из пенала и Бразилца Матеуса Салдање. Код… »
Терзић пред новинарима у 13 сати, пратите уживо на сајту СК

Терзић пред новинарима у 13 сати, пратите уживо на сајту СК

Спорт клуб 21.12.2023
Ванредна конференција за медије на стадиону "Рајко Митић" планирана је за 13 часова, пред новинарима ће се наћи генерални директор Црвене звезде Звездан Терзић. Очекује се да кључни функционер Црвене звезде потврди растанак са… »
Јакшић у тиму света: Капитен Србије у идеалној постави у избору портала "Тотал ватерполо"

Јакшић у тиму света: Капитен Србије у идеалној постави у избору портала "Тотал ватерполо"

НИКОЛА Јакшић је у идеалној постави у избору портала "Тотал ватерполо". Капитен Србије је освојио шесто место са 21 поеном. Страхиња Рашовић је 10. са 13 поена. Најбољи је Мађар Герго Заланки са 179 поена. Други је Фелипе… »
Познато је колико ће Бахар коштати Звезду: Појавила се тачна информација о новцу

Познато је колико ће Бахар коштати Звезду: Појавила се тачна информација о новцу

Нова 21.12.2023
Црвена звезда је споразумно раскинула уговор са Бараком Бахаром, а сада је познато и колико ће то коштати црвено-беле. Постојала је могућност да Бахар кошта Звезду 3,6 милиона евра (вредност трогодишњег уговора), али је ипак… »
Звезда најавила Терзићеву конференцију, Бахар неће тражити новац?

Звезда најавила Терзићеву конференцију, Бахар неће тражити новац?

Спортске.нет 21.12.2023
Иако су се данас појавиле информације да ће Барак Бахар уз отказ од стране Црвене звезде добити и преостале зараде на име трогодишњег уговора, из клуба је стигао брзи деманти. Из Љутице Богдана послали су допис медијима да је… »
Стигла је званична потврда из Звезде: Барак Бахар више није тренер црвено-белих, уговор споразумно раскинут

Стигла је званична потврда из Звезде: Барак Бахар више није тренер црвено-белих, уговор споразумно раскинут

Еуроневс 21.12.2023
Израелски стручњак Барак Бахара и званично више није тренер Црвене звзеде! Та информација се појавила одмах након пораза актуелног шампиона од Партизана у 171. "вечитом дербију", а данас је добила и званичну форму. С стадиона… »
Из Звезде поручују да Бахара плаћају само за шест месеци

Из Звезде поручују да Бахара плаћају само за шест месеци

Спорт клуб 21.12.2023
Из Црвене звезде покушавају да објасне како је растанак са Бараком Бахаром заправо јефтина ставка у клупском буџету, медијима је достављена од портпарола информација да је са Израелцем договорен споразумни раскид уговора. Према… »
Владан Милојевић у звезди мора 3 ствари одмах да уради: Када почисти хаос за Бараком Бахаром, прави посао тек почиње!

Владан Милојевић у звезди мора 3 ствари одмах да уради: Када почисти хаос за Бараком Бахаром, прави посао тек почиње!

Мондо 21.12.2023
Нови тренер Црвене звезде мора по убрзаном поступку да промени бројне ствари у клубу. Иако делује да има много времена, зимска пауза је свега неколико недеља, а проблеми после Бахара су огромни. Нови тренер Црвене звезде мора по… »
Хитно обраћање звездана терзића!

Хитно обраћање звездана терзића!

Мондо 21.12.2023
Генерални директор Звезде заказао конференцију. Генерални директор Звезде заказао конференцију. Фудбалери Црвене звезде поражени су од Партизана у 171. "вечитом дербију", а неуспех у Хумској (2:1) упалио је аларме у клубу… »
Ово је хит! Погледајте реакције Дуљаја и Бахара током вечитог дербија (видео)

Ово је хит! Погледајте реакције Дуљаја и Бахара током вечитог дербија (видео)

ФУДБАЛЕРИ Партизана победили су синоћ на свом терену екипу Црвене звезде са 2:1, у утакмици одложеног деветог кола Суперлиге Србије. ФОТО: М. Вукадиновић Црно-бели су уписали 15. победу од почетка сезоне и са 47 бодова и као први… »
Колико ће Бахар коштати Звезду? Скоро као најскупљи играч у историји клуба!

Колико ће Бахар коштати Звезду? Скоро као најскупљи играч у историји клуба!

Спортске.нет 21.12.2023
Чека се још само званична потврда из Црвене звезде, али јасно је да је Барак Бахар после јучерашњег пораза од Партизана већ бивши тренер. Стигао је Израелац протеклог лета као веома занимљиво решење управе "црвено-белих" након… »
Против звезде, подсмеха, са 100 КГ на леђима - и увек за Партизан! Остао или не, Дуљају Гробари никад неће заборавити

Против звезде, подсмеха, са 100 КГ на леђима - и увек за Партизан! Остао или не, Дуљају Гробари никад неће заборавити

Мондо 21.12.2023
Тренер Партизана урадио једну од најбитнијих старии у фудбалу - направио тим! Тренер Партизана урадио једну од најбитнијих старии у фудбалу - направио тим! Фудбалери Партизана након победе над Црвеном звездом у 171. "вечитом"… »
Фудбалер звезде сат времена после дербија отишао из Србије: Објавио фотографију са аеродрома, навијачи у чуду!

Фудбалер звезде сат времена после дербија отишао из Србије: Објавио фотографију са аеродрома, навијачи у чуду!

Мондо 21.12.2023
У последње време Барак Бахар га је потпуно отписао из тима, али овај потез неће се нарочито допасти ни његовом наследнику Владану Милојевићу. У последње време Барак Бахар га је потпуно отписао из тима, али овај потез неће се… »
"Ајде што си ми упропастио одмор у Паризу, али..." Борјани жестоко ударили по Бахару

"Ајде што си ми упропастио одмор у Паризу, али..." Борјани жестоко ударили по Бахару

Фудбалери Партизана савладали су Црвену звезду 2:1 у мечу заосталог деветог кола Суперлиге Србије и захваљујући тријумфу у 171. вечитом дербију заузели прво место на крају јесењег дела Суперлиге. ФОТО: Инстаграм/Снезанафи После… »
Папрено: Ево колико би Звезду могао да кошта отказ Бахару

Папрено: Ево колико би Звезду могао да кошта отказ Бахару

Спорт клуб 21.12.2023
Бараку Бахару је управа Црвене звезде саопштила да је смењен, а на његово место долази Владан Милојевић. Очекује се да током дана буде озваничена промена, а раскид сарадње са Израелцем клуб са Маракане могао би да кошта и око… »
Звезда спремила уговор Милојевићу, неће бити дугорочан?

Звезда спремила уговор Милојевићу, неће бити дугорочан?

Спортске.нет 21.12.2023
Након пораза у 171. "вечитом дербију" Звезда је моментално остала без тренера. Израелац Барак Бахар са којим су црвено-бели планирали сарадњу на три године добио је отказ, а на његово место у петак ће бити промовисан Владан… »
Готово - звезда има новог тренера: Познато је кад Милојевић ступа на дужност!

Готово - звезда има новог тренера: Познато је кад Милојевић ступа на дужност!

Мондо 21.12.2023
Црвена звезда у наставак сезоне са новим тренером, Владаном Милојевићем. Црвена звезда у наставак сезоне са новим тренером, Владаном Милојевићем. Одмах после пораза у 171. "вечитом" дербију, руководство Црвене звезде је отпочело… »
Потврђено! Заказана промоција новог тренера ФК Црвена звезда

Потврђено! Заказана промоција новог тренера ФК Црвена звезда

Вечерње новости 20.12.2023
ВЛАДАН Милојевић и Црвена звезда постигли су ове среде договор и искусни стручњак дефинитивно је нови-стари тренер црвено-белих, сазнаје "Тањуг". ФОТО: ФК Црвена звезда Шампион Србије ће промоцију новог тренера одржати у петак… »
Бахар завршио полугође с недовољном оценом, али поправног нема: Звезда поставила новог тренера

Бахар завршио полугође с недовољном оценом, али поправног нема: Звезда поставила новог тренера

Данас 20.12.2023
Барак Бахар више није тренер Црвене звезде, а њега ће на клупи заменити Владан Милојевић, потврђено је Новој. Израелски стручњак напустио је клупу актуелног српског шампиона након пораза од Партизана у 171. вечитом дербију… »
Звезда има новог тренера! "Делије" одушевљене, ово су чекале исувише дуго

Звезда има новог тренера! "Делије" одушевљене, ово су чекале исувише дуго

ПАРТИЗАН је победом над Црвеном звездом у 171. вечитом дербију довео до смене њеног тренера, а већ је постало познато и ко је нови шеф стручног штаба актуелног шампиона. ФОТО: ФК Црвена звезда Наиме, након што је Барак Бахар… »
"Извињавам се навијачима!" Барак Бахар после пораза у дербију упитан да ли ће се вратити као тренер Звезде, овако је реаговао…

"Извињавам се навијачима!" Барак Бахар после пораза у дербију упитан да ли ће се вратити као тренер Звезде, овако је реаговао…

ФУДБАЛЕРИ Црвене звезде изгубили су од Партизана са 2:1 у 171. вечитом дербију. Утиске после утакмице изнео је тренер црвено-белих Барак Бахар. ФОТО: ФК Црвена звезда Израелски стручњак није био задовољан, истакао је да је… »

Вести дана »