Povezane vesti
"Bila sam ljubavnica, čovek je imao ženu i decu" Šok izjava Nataše Aksentijević, a ovako je pričala o svom suprugu!
Mondo 21.12.2023
Nataša Aksentijević nikad iskrenije o svom ljubavnom životu. Nataša Aksentijević nikad iskrenije o svom ljubavnom životu. Voditeljka Nataša Aksentijević nedavno se našla u centru kometarisanja kada je ušla u sukob sa Jelenom Karleušom, ali i kada je… »
"Bila sam ljubavnica, imao je ženu i decu": Voditeljka iskreno o vezi sa oženjenim i svom braku: "Kažem mužu da sam se…
Blic 21.12.2023
Voditeljka Nataša Aksentijević nedavno je govorila o svom ljubavnom životu, te je priznala da je bila u vezi sa zauzetim muškarcem, ali i istakla da joj je suprug najveća podrška u životu. - Bila sam ljubavnica, neću reći ko je. Čovek je imao ženu i… »
Vesti dana »
Tramp odložio ultimatum Iranu "za utorak u 20 časova po vašingtonskom"
N1 Info pre 1 satjoš 55 povezanih
Vremenska prognoza Srbije: Najtopliji ponedeljak u godini, zatim značajan pad temperatura
Naslovi.ai pre 1 satjoš 31 povezana
Kardinal Nemet u Uskršnjoj poslanici: Kuda ide ovaj svet, noć i tama vladaju, srca su nam kamena
Beta pre 12 satijoš 21 povezana
Koalicija oko SNS osvojila 63,26 odsto glasova u Majdanpeku, u skupštinu ušle još dve liste
Newsmax Balkans pre 2 satajoš 12 povezanih
Monfisova labudova pesma: Šoumenu se ne oprašta od Monte Karla
Sport klub pre 4 satijoš 19 povezanih