Povezane vesti
"Bila sam ljubavnica, čovek je imao ženu i decu" Šok izjava Nataše Aksentijević, a ovako je pričala o svom suprugu!
Mondo 21.12.2023
Nataša Aksentijević nikad iskrenije o svom ljubavnom životu. Nataša Aksentijević nikad iskrenije o svom ljubavnom životu. Voditeljka Nataša Aksentijević nedavno se našla u centru kometarisanja kada je ušla u sukob sa Jelenom Karleušom, ali i kada je… »
"Bila sam ljubavnica, imao je ženu i decu": Voditeljka iskreno o vezi sa oženjenim i svom braku: "Kažem mužu da sam se…
Blic 21.12.2023
Voditeljka Nataša Aksentijević nedavno je govorila o svom ljubavnom životu, te je priznala da je bila u vezi sa zauzetim muškarcem, ali i istakla da joj je suprug najveća podrška u životu. - Bila sam ljubavnica, neću reći ko je. Čovek je imao ženu i… »
Vesti dana »
U Srbiji danas sunčano i veoma toplo do 39 stepeni, sredinom sedmice pad temperature
Insajder pre 12 minutajoš 22 povezane
Sudbina se poigrala sa komšijama - paklen put u nokaut fazi za Hrvatsku, Bosna i Hercegovina sanja čudo
RTS pre 42 minutajoš 41 povezana
Delu korisnika obaveštenje o curenju amonijaka stiglo putem sistema "Pronađi me"
N1 Info pre 2 minutajoš 19 povezanih
Macut i Porfirije ppotpisali ugovor za novac za hram Svetog Save
Danas pre 32 minutajoš 13 povezanih