Povezane vesti
"Bila sam ljubavnica, čovek je imao ženu i decu" Šok izjava Nataše Aksentijević, a ovako je pričala o svom suprugu!
Mondo 21.12.2023
Nataša Aksentijević nikad iskrenije o svom ljubavnom životu. Nataša Aksentijević nikad iskrenije o svom ljubavnom životu. Voditeljka Nataša Aksentijević nedavno se našla u centru kometarisanja kada je ušla u sukob sa Jelenom Karleušom, ali i kada je… »
"Bila sam ljubavnica, imao je ženu i decu": Voditeljka iskreno o vezi sa oženjenim i svom braku: "Kažem mužu da sam se…
Blic 21.12.2023
Voditeljka Nataša Aksentijević nedavno je govorila o svom ljubavnom životu, te je priznala da je bila u vezi sa zauzetim muškarcem, ali i istakla da joj je suprug najveća podrška u životu. - Bila sam ljubavnica, neću reći ko je. Čovek je imao ženu i… »
Vesti dana »
Gradonačelnica Loznice: Ukinuta vanredna situacija, pripravnost zbog mogućih poplava
Beta pre 2 satajoš 48 povezanih
Vučić izjavio da se neće sastati sa delegacijom Evropskog parlamenta u Beogradu
Slobodna Evropa pre 2 satajoš 29 povezanih
Večeras protest u Čačku zbog koncerta na trgu povodom dočeka Nove godine po Julijanskom kalendaru
Serbian News Media pre 2 satajoš 43 povezane
Srećna Srpska nova godina na kuli u Abu Dabija, Vučić: UAE čestitala na najlepši način (VIDEO)
RTV pre 1 satjoš 35 povezanih
Skupština Srbije sutra počinje vanredno zasedanje, na dnevnom redu 25 tačaka
Telegraf pre 1 satjoš 23 povezane