Povezane vesti
"Anita je ološ, Ona i njena Majka su dva zla" Stanojlovićkin bivši izneo sav prljav veš, a ovo kaže o njenom braku s Matorom…
Kurir 21.12.2023
Bojan Armuš, dečko sa kojim učesnica "Elite" Anita Stanojlović ima dete, oglasio se za medije nakon što je uskoro bivša supruga Jovane Tomić Matore sve najgore pričala o njemu. On je objasnio da sa rijaliti učesnicom iz Kruševca nikada nije bio u braku… »
"Ljudi su je jurili za pare, u dugovima je do guše": Anitin bivši s kojim ima sina izneo šokantne tvrdnje: Evo gde je dete
Blic 21.12.2023
Bivši partner Anite Stanojlović, sa kojim ima sina, oglasio se i izneo šokantne tvrdnje o rijaliti učesnici. - Mi nikada nismo bili u braku, ona meni nije bila žena, to su laži sve što pričaju, mi imamo zajedničko dete o kom ni ona, ni njena majka ne… »
"Sada je pravo vreme da uđete u elitu": Produkcija pozvala Anitinu majku u rijaliti, osvanuo snimak: "u teškoj sam…
Blic 21.12.2023
Anita Stanojlović i Jovana Tomić venčale su se letos u Crnoj Gori, a idila nije potrajala jer je Matora vrlo brzo saznala šta joj supruga radi iza leđa. Njih dve se neretko svađaju u rijalitiju "Elita", a Anitina majka potvrdila je da je dobila poziv da… »
Vesti dana »

Požar kod vrtića u Zemunu: Zapalio se objekat od 300 kvadrata, vatrogasci na terenu
Euronews pre 1 satjoš 21 povezana

Veličali zločince uz ustaške parole: Hapšenja na koncertu u Sinju, intervenisala i hitna pomoć
B92 pre 9 minutajoš 12 povezanih

Mirna noć u Beogradu: Bez saobraćajnih nezgoda, u požaru u Zemunu bez povređenih
Nova pre 2 satajoš 12 povezanih