Повезане вести

"Анита је олош, Она и њена Мајка су два зла" Станојловићкин бивши изнео сав прљав веш, а ово каже о њеном браку с Матором…

"Анита је олош, Она и њена Мајка су два зла" Станојловићкин бивши изнео сав прљав веш, а ово каже о њеном браку с Матором…

Курир 21.12.2023
Бојан Армуш, дечко са којим учесница "Елите" Анита Станојловић има дете, огласио се за медије након што је ускоро бивша супруга Јоване Томић Маторе све најгоре причала о њему. Он је објаснио да са ријалити учесницом из Крушевца… »
"Људи су је јурили за паре, у дуговима је до гуше": Анитин бивши с којим има сина изнео шокантне тврдње: Ево где је дете

"Људи су је јурили за паре, у дуговима је до гуше": Анитин бивши с којим има сина изнео шокантне тврдње: Ево где је дете

Блиц 21.12.2023
Бивши партнер Аните Станојловић, са којим има сина, огласио се и изнео шокантне тврдње о ријалити учесници. - Ми никада нисмо били у браку, она мени није била жена, то су лажи све што причају, ми имамо заједничко дете о ком ни… »
"Сада је право време да уђете у елиту": Продукција позвала Анитину мајку у ријалити, освануо снимак: "у тешкој сам…

"Сада је право време да уђете у елиту": Продукција позвала Анитину мајку у ријалити, освануо снимак: "у тешкој сам…

Блиц 21.12.2023
Анита Станојловић и Јована Томић венчале су се летос у Црној Гори, а идила није потрајала јер је Матора врло брзо сазнала шта јој супруга ради иза леђа. Њих две се неретко свађају у ријалитију "Елита", а Анитина мајка потврдила… »

Вести дана »